Kijk! Zieke beelden uit Milaan: 'Nul Italianen, nul vrouwen, en nul toeristen. Alleen mannelijke immigranten'

Buitenlandjan 02, 12:00
Als je wilt weten hoe het nieuwe jaar eruitziet in een aantal Italiaanse steden hoef je alleen maar even te kijken naar de Nieuwjaarsviering in Milaan. Deze eens zo mooie en trotse stad is namelijk totaal overlopen door 'immigranten.' Jonge mannen die lak hebben aan onze cultuur en die trots met Palestijnse vlaggen staan te zwaaien bij een 'feest' voor de lokale kerk.
Radio Genoa doet op geschrokken toon bericht van het Nieuwjaarsfeest in Milaan. Milaan is één van de mooiste historische steden van Italië - en daarmee van het katholicisme. De kathedraal die er staat is fantastisch, en cultureel heeft Milaan altijd een belangrijke rol gespeeld. Het is een stad van, voor en door echte Italianen.
Nou ja, dat was zo. Tegenwoordig is alles blijkbaar anders. Kijk maar eens naar beelden van de Nieuwjaarsviering uit Milaan. Radio Genoa merkt op: "Dit is Milaan afgelopen nacht. Nul Italianen, nul vrouwen en nul toeristen. Alleen maar mannelijke Islamitische immigranten."
Daar is niets van gelogen. Het 'feest' wordt echt alleen maar bijgewoond door mannelijke Islamitische immigranten (en misschien een paar verdwaalde Italiaanse mannen). Het 'spektakel' vindt plaats bij de lokale kathedraal, die voorlopig nog onaangetast staat - maar je vraagt je af voor hoelang dat nog het geval is.

'Seksaanvallen op 9 vrouwen'

Helaas is er een goede reden waarom je alleen maar mannen ziet (van Islamitische afkomst). Precies twee jaar geleden werd er namelijk bericht dat de Italiaanse politie seksuele aanvallen op minstens 9 Italiaanse vrouwen in Milaan aan het onderzoeken was. 18 (mogelijke) daders waren toen geïdentificeerd.
"Die aanvallen, die doen denken aan de controversiële aanvallen tijdens Nieuwjaarsnacht in Keulen in 2016, vonden plaats terwijl mensen feest aan het vieren waren op Milaans Piazza del Duomo," aldus een samenvatting van die gebeurtenissen.
"De politie zei dat ze 15 jonge mannen en drie jongens, in de leeftijd van 15 tot 21 jaar, hadden geïdentificeerd die het doelwit waren van de invallen van vandaag in de noordelijke steden Milaan en Turijn. De verdachten werden omschreven als buitenlanders of Italianen van Noord-Afrikaanse afkomst."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met al die wanstaltige 'diversiteit' die er voor zorgt dat onze vrouwen en meisjes niet eens meer over straat kunnen. Het is belangrijker dan ooit om hier de waarheid over te vertellen. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de massa-immigratie die ten koste gaat van onze eigen vrouwen en meisjes!
Er zouden - in de nacht van 2021 op 2022 - tenminste drie 'aanvallen' hebben plaatsgevonden op negen verschillende vrouwen. Met andere woorden, het ging om groepsaanrandingen (en mogelijk erger).
Het is te ranzig voor woorden, maar dit is blijkbaar wat er verworden is van het mooie en eens trots Italië. Wat een schande. Italiaanse vrouwen zijn hun leven niet meer veilig. Ongelooflijk dat Italiaanse mannen dat laten gebeuren. Dat waren toch zulke macho's?
Het gevolg hiervan is dus dat vrouwen nu blijkbaar maar thuis blijven in Milaan. Niet de straat op, want voor je het weet word je weer aangerand.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten