shutterstock 515326441

Methadon madness: Tijd voor zero-tolerance tegen drugsgebruikers in AZC Ter Apel!

Immigratiedec 25 2023, 12:00
In Ter Apel is een beschamend hoofdstuk van ons falende asielbeleid aan het licht gekomen met dank aan de Telegraaf. Het verstrekken van methadon aan verslaafde asielzoekers is niets minder dan een capitulatie van de Nederlandse overheid voor de problemen die ze zelf heeft gecreëerd. Deze situatie schreeuwt om een keiharde aanpak, niet om een zwakke, toegeeflijke houding.
Laten we de feiten onder ogen zien: in Ter Apel hebben we te maken met een groep asielzoekers die zo diep in de drugsproblematiek verstrikt is geraakt dat onze gezondheidsdiensten gedwongen zijn om methadon uit te delen. Dit is niet alleen een symptoom van een verslavingsprobleem, maar ook een teken van een compleet ontspoord asielbeleid.
De cijfers spreken voor zich: een aanzienlijk deel van de asielzoekers in Ter Apel gebruikt verdovende middelen, wat leidt tot spanningen en overlast. Dit is onaanvaardbaar. Het Nederlandse volk wordt geconfronteerd met de gevolgen van een beleid dat meer gericht lijkt te zijn op het faciliteren van verslaafden dan op het beschermen van onze eigen gemeenschappen.
De situatie is nog erger wanneer we beseffen dat deze verslaafden onder ons zijn gebracht zonder duidelijk plan om hun verslaving of hun verblijf in Nederland te beheren. Wat doet Nederland zichzelf aan door deze problematische gevallen binnen onze grenzen te houden? Het is een recept voor chaos en onveiligheid.
De oplossing is duidelijk: we moeten stoppen met het pamperen van deze drugsgebruikers en beginnen met het beschermen van onze eigen burgers. Asielzoekers die betrokken zijn bij drugs moeten onmiddellijk worden uitgezet. Nederland kan en mag niet de speeltuin worden van drugscriminaliteit en verslavingsproblematiek.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is tijd voor een harde aanpak. We kunnen niet langer toekijken hoe onze gemeenschappen lijden onder de gevolgen van een zwak asielbeleid. Het is tijd om terug te keren naar een beleid dat de veiligheid en het welzijn van de Nederlandse burger vooropstelt. Genoeg is genoeg. Het pamperen van verslaafde asielzoekers moet stoppen. De veiligheid voor Nederlanders op één!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten