screen shot 2023 12 19 at 134928

Filmpje! Zelfs het COA geeft toe: 'We zijn doorgeslagen in het verlenen van asiel'

Immigratiedec 19 2023, 13:00
Nep-asielzoekers zijn al-tijd de beste mensen om je te vertellen dat ons immigratiesysteem knettergek is. Dat blijkt maar weer uit een video die gedeeld wordt door Tom de Nooijer, de ON-presentator. In die video zie en hoor je namelijk hoe een man uit Algerije heel trots verteld dat hij afgewezen is in Duitsland, maar dat hij daarna lekker doorgereisd is naar Ter Apel. En wij accepteren dat.
"Dit moet je zien," schrijft De Nooijer op X - het enige sociale netwerk dat nog aan de vrijheid van meningsuiting doet. "Een Algerijn die in Duitsland werd afgewezen, vraagt in Nederland op nieuw asiel aan en wordt daarom opgevangen in Ter Apel."
Vervolgens merkt De Nooijer op dat de COA-man die naar voren wordt geschoven en voor de camera van Nieuwsuur wordt gevraagd wat hij hier nou van vindt, óók moet toegeven dat ons gestoorde asielbeleid is doorgeslagen. Ja, dat lees je goed. De man gebruikt letterlijk de term "doorgeslagen." Uit zichzelf.

"Doorgeslagen"

"U hebt hier asiel gekregen?" vraagt de vrolijke journalist aan de Algerijn in kwestie. Nee, dat was niet zo. "Ik kreeg asiel in Duitsland," antwoordde die.
Nou ja, dat bleek niet helemaal zo te zijn. Hij werd afgewezen. Vervolgens werd hij "gedoogd." Maar toen kreeg hij te horen dat ze wilde dat hij vertrok.
Waar naartoe? Naar Algerije? Weg uit Europa? Dat maakte de Duitsers blijkbaar niets uit. En dus pakte meneer zijn handeltje en ging hij naar Nederland. Hij wordt nu opgevangen in Ter Apel.
Dit terwijl hij dus al is afgewezen in Duitsland en daarom a) geen recht op asiel heeft in Nederland en b) automatisch afgewezen zal worden. Toch neemt hij een plaats in, in Ter Apel.
Vervolgens komt Johann Velkers de regionnogwatters van het COA erbij. Die wordt gevraagd: hoe kan het toch dat deze Algerijn wordt opgevangen in Nederland. Sterker nog, in Ter Apel, waar het al zo ontzettend vol is?
"Dat kan omdat we misschien een beetje doorgeslagen zijn omdat we zeggen: 'Iedereen heeft recht op asiel. Iedereen heeft recht op opvang'."
Ja, dat is inderdaad wel "een beetje doorgeslagen," he? Zeker als je bedenkt dat er hele horden Néderlanders zijn die geen dak boven hun hoofd hebben en maar moeten zien hoe ze overleven. De globalistische bovenonsgestelden vinden dat niet interessant. Die mensen - echte Nederlanders - zoeken het maar uit.
De Nooijer heeft gelijk als hij zegt dat we dit allemaal moeten zien. Wat een verschrikking.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten