shutterstock 1351234691

Ongelooflijk! Nepvluchtelingen Ter Apel zijn trots dat ze erop los stelen: "Dat is normaal, normaal!"

Politiekdec 04 2023, 8:30
Wat er in Ter Apel gebeurt is werkelijk ongelooflijk. Dat hele dorp wordt kapotgemaakt. Ondernemers en andere, gewone burgers zijn er klaar mee. De overlast die veroorzaakt wordt door nepvluchtelingen wordt steeds erger. En het ergste van alles? Die gelukszoekers geven open en bloot toe dat ze erop los stelen. Want ach joh, dat is toch "normaal"?
De Telegraaf is maar weer eens op onderzoek gegaan in Ter Apel. Wat men daar aan trof is ronduit wanstaltig. Bewoners vertellen dat asielzoekers (lees: nepvluchtelingen) letterlijk hun huis in lopen en daar dan een minuut of 20 a 30 blijven. Ze doen alsof het hún huis is.
En dat is nog lang niet alles. De 'vluchtelingen' stelen ook nog eens op grote schaal, intimideren Nederlanders, zitten met hun vieze kladden aan Nederlandse meisjes en vrouwen, en dreigen erop los met wapens. Blijkbaar moeten Nederlanders in Ter Apel dat maar accepteren ofzo.
Ongelooflijk genoeg zijn er kansenparels die zélf zeggen, op camera, dat ze inderdaad stelen. "Honger is een probleem, stelen niet." Natuurlijk is honger inderdaad een probleem - alleen hebben vluchtelingen bij ons recht op steun, die ze normaal ook ontvangen. En trouwens, de kerel die deze uitspraak deed "liep breed lachend met een pak gevulde koeken de Jumbo uit." Dat is niet écht het gedrag van een jongeman die bijna flauwvalt van de honger.
Jumbo-personeel vertelt off camera dat ze steeds meer dieven krijgen. De jongeman die toegaf dat hij gestolen had - hij werd overigens door de politie terugbracht naar het AZC - was slechts één van de kansenparels die deze ochtend aan het stelen waren. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met deze gekkigheden in ons immigratiesysteem! Ter Apel wordt totaal overlopen door nepvluchtelingen die zich afgrijselijk misdragen. Hier moet iets aan gebeuren. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze walgelijke praktijken te ontmaskeren.
Ondertussen zijn er oudere mannen die vertellen dat ze aangevallen zijn door jonge kansenparelmannen. In hun eigen dorp. Terwijl ze rustig rondliepen om boodschappen te doen. En nee, ze gaan geen aangifte doen. Ze denken namelijk dat ze hun aanvallers niet zullen herkennen. Trouwens, wie denkt dat het zin heeft? Alsof dat het probleem oplost.
Het is een grote schande wat Den Haag de mensen in Ter Apel aandoet. De meeste Nederlanders vinden dat ook, vandaar de verkiezingsoverwinning van de PVV bij de Tweede Kamerverkiezingen 2023 op 22 november. Helaas gaat dat waarschijnlijk geen verschil maken, want de kans op een rechts kabinet wordt met de dag kleiner.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten