shutterstock 353855273

Kijkduin overdonderd door massale komst Arabische en Afrikaanse gelukszoekers: 'Schande, hoe kan dit?!'

Immigratienov 27 2023, 9:30
In badplaats Kijkduin zijn omwonenden én ondernemers geschrokken, woest, geïrriteerd, bang, en gewoon helemaal niet blij. De reden? Ze kregen afgelopen zaterdag een brief waarin medegedeeld werd dat het NH Hotel gebruikt gaat worden om... gelukszoekers in op te vangen. "Hoe kan dit?!" vragen ze zich woest af. Het antwoord is: omdat dit is hoe de bovenonsgestelden rollen.
De noodopvang voor asielzoekers uit Ter Apel is heel snel in elkaar gezet. Daar kan het centrum de drukte namelijk niet aan. Sterker nog, als er niet snel iets gebeurt, dan krijgen we te maken met nóg meer gelukszoekers die daar de komende tijd buiten op het gras moeten slapen.
Gisteren kwamen dan ook meteen de eerste bussen aan met gelukszoekers. Dan is het natuurlijk interessant om te vragen: wat voor soort mensen zitten daarin? Arme gezinnen, vrouwen, kinderen... en als het mannen zijn, dan toch zeker tandartsen. Ja toch?
Nou nee. Het zijn allemaal mannen. Single mannen. Als ze gevraagd wordt uit welke landen ze komen antwoorden ze: "Uit Syrië en Jemen."
Omwonenden reageren woest, laat De Telegraaf weten. Zij zeggen dingen als: "Een schande. Dit wordt je door je strot geduwd." Ook ondernemers zijn furieus. "We zijn behoorlijk overdonderd. Iedereen zegt: 'Hoe kan dit?'"
Weer anderen zeggen dat ze het eigenlijk niet kunnen geloven. Iedereen is "in shock." Ze zeggen dat het "heftig" is. Oh, en ze vinden het frappant dat ze totaal geen inbreng hebben. Er wordt ze niets gevraagd. Ze hebben het maar te accepteren.
" Het klinkt onaardig, maar je hoort alleen ellende en narigheid over Ter Apel. Ik heb twee kleine kinderen. Deze vluchtelingen nu hier, vind ik niet prettig," zegt ene Jessica.
Den Haag: Massa-Immigratie Gemeente
Dat is inderdaad heel erg allemaal. Maar het antwoord op de vraag hoe dit toch kan is best simpel: jullie gemeente is in handen van linksen, van globalisten, van omvolkers en van wokisten. Ja, vorige week werd in Den Haag de PVV de grootste partij met 21,6% van de stemmen. Maar zelfs toen werd GroenLinks/PvdA tweede met 19,3%, de VVD derde met 15%, en DENK vierde met 8,6%. Oh ja, NSC kreeg 8,5%, terwijl D66 8,3% ontving.
GL-PvdA zijn pro-massa-immigratie, VVD heeft massa-immigratie laten exploderen de afgelopen 11 jaar, DENK is pro-massa-immigratie, NSC ook (een "beperking" van 50.000 asielzoekers per jaar ís geen beperking), en D66 gelooft natuurlijk: hoe meer gelukszoekers uit regio's waar ze niets met onze waarden hebben, hoe beter.
Dan zit je dus op 19,3%+15%+8,6%+8,5%, 8,3%=51,4%. Minstens 59,7% van de stemmen in Den Haag zijn naar pro-massa-immigratie partijen gegaan. Als je dan nog wat partijtjes als het CDA en de PvdD, de ChristenUnie én Volt ook meeneemt, dan kom je uit op zo'n 66%. Dus tweederde.
Tja, als je zo stemt, dan kun je er vergif op innemen dat je gemeente dit soort beleidsmaatregelen afkondigt en hotels gaat gebruiken voor overlast gevende immigranten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten