screen shot 2023 11 24 at 102441

Filmpje! Knettergekke linkse extremisten demonstreren tegen verkiezingsuitslag: 'En from the River to the Sea, Palestine will be free'

Politieknov 24 2023, 8:00
Gisteravond zijn tegenstanders van de PVV de straat opgegaan om te demonstreren tegen de verkiezingsuitslag. Zij vinden het vreselijk dat Geert Wilders' partij de verkiezingen heeft gewonnen. En dus eisen ze dat 'iets' gedaan wordt. Ze droegen Palestijnse vlaggen met zich mee en scandeerden ze met regelmaat: "From the river to the sea, Palestine will be free." Ironisch, want juist dat soort demonstraties hebben een grote bijdrage geleverd aan Wilders' historische verkiezingsoverwinning.
Dit soort beelden zijn dus waarom talloze Nederlanders (2 miljoen ofzo?) op Geert Wilders hebben gestemd bij de verkiezingen van afgelopen dinsdag. Wat je daar ziet zijn radicale demonstranten - allochtonen én autochtonen - die de straat zijn opgegaan om te demonstreren tegen de PVV, tegen het democratische oordeel van de kiezer... terwijl ze ook nog eens leuzen scanderen die volgens heel veel Nederlanders betekenen dat ze voorstanders zijn van een nieuwe genocide op de Joden, dit keer in Israël zelf.
Hoe achterlijk ben je dan? Hoe totaal gestoord? Niet alleen omdat je wat er in het verre buitenland gebeurt blijkbaar belangrijker vindt dan wat er in Nederland gebeurt (waar zijn de Nederlandse vlaggen, stelletje zelfhaters?), maar ook omdat ze letterlijk doen en roepen juist de oorzaak is van Wilders' opkomst. Ze zorgen er dus niet voor dat hij nu kleiner wordt. Nee, hij wordt alleen maar populairder. Want Nederlanders zijn he-le-maal klaar met dit soort gekkigheid.
Dit wordt ook geïllustreerd door de mening van Maartje Steunenberg die op X schrijft: "Ik geneer me kapot voor de gemeente waarin ik woon! Een oproep tot het vernietigen van Joden. Naast het Jodenmonument in Alkmaar." Want ja, daar gingen ze blijkbaar ook massaal de straat op met grote aantallen Palestijnse vlaggen.

Woke

En nee, het waren gisteravond niet alleen Palestina-demonstranten die tegen Wilders demonstreerden. Uit andere beelden, opgenomen in Utrecht, blijkt dat er ook heel veel roomblanke Woke-gekken de straat zijn opgegaan. Deze volidioten stonden trots te zwaaien met regenboogvlaggen en scandeerden: "Solidariteit, Solidariteit, Solidariteit!" met elkaar.
Solidariteit? Met wie dan? De afgelopen 13 jaar is er heel veel solidariteit geweest met allerlei gelukszoekers uit heinde en verre, maar met Nederlanders zelf is er totaal geen solidariteit geweest. Nederlanders hebben massaal geleden. Onze boodschappen zijn onbetaalbaar geworden. Wíj́ kunnen geen woningen vinden. Wij moeten toekijken terwijl hele buurten en steden in Klein-Arabië veranderen.
Bij De Dagelijkse Standaard weten we dat de afgelopen verkiezingen de belangrijkste verkiezingen OOIT waren. We strijden nu voor een goede VOORTZETTING. Nederland MOET nu gered worden. Als we nu niet doorduwen gaat het voor eens en altijd mis. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons een vuist te maken tegen al die linkse gekken die ons land nog verder het ravijn in willen duwen!
Vervolgens gaan dit soort linkse mafketels de straat op, met regenboogvlaggen en al, en eisen ze dat de democratische verkiezingsuitslag ongedaan wordt gemaakt. Want zij willen graag helemaal Woke zijn en voelen zich bedreigd door Nederlanders die vinden dat volwassenen lekker moeten doen wat ze willen, zolang ze maar niet aan de jeugd komen.
Die Palestijnse demonstranten én de Woke-gekken samen hebben Wilders groot gemaakt... en nu zorgen ze ervoor dat nóg meer Nederlanders het hoofd in de nek gooien. Als ze denken dat ze met dit soort demonstraties ervoor gaan zorgen dat de PVV uit de regering gehouden kan worden, dan vergissen ze zich ernstig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten