screen shot 2023 10 07 at 092051

Het ongehoorde seksuele geweld van Hamas in Zuid-Israël

Midden-Oostennov 15 2023, 18:33
Dat Hamas heeft huis gehouden in Zuid-Israël op 7 oktober jl. dat weet iedereen. Maar wat voor seksueel geweld zij hebben toegepast dat tart elke verbeelding. Ze hebben nog gruwelijker huisgehouden dan de nazi's ooit hebben gedaan. Er komt steeds meer naar buiten over het seksuele geweld van de terroristen die zij hebben gebruikt tegen vrouwen en kinderen. Een speciale burgercommissie in Israël verzamelt getuigenissen en forensische analyses. 
Ter waarschuwing nu volgt een zeer schokkende opsomming van deze gruweldaden uit de Telegraaf: ''Een vrouw werd door verschillende terroristen om beurten verkracht. Een van hen schoot haar gedurende de verkrachting door het hoofd, waarna anderen verdergingen op haar zielloze lichaam. Een vrouw werd verkracht omringd door dode vrienden. Bij weer een andere werden de borsten afgesneden waarna de terroristen ermee speelden. Een 94-jarige Holocaust-overlevende zag hoe haar kleindochter werd misbruikt en vervolgens doodgeschoten. Een meisje van veertien werd in haar kamer aangetroffen met haar benen gespreid en sperma op haar rug. Ze was door het hoofd geschoten.''
We hebben hier met monsters te maken. Bij het lichaam van een dame waren zelfs granaten ingebracht. De explosieven opruimingsdienst moest werd ingeschakeld om die onschadelijk te maken. Ook zijn de meeste vrouwen meerdere keren door hun hoofd geschoten om hen zo zwaar mogelijk te verminken. Dit zijn hele zieke geesten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is onbegrijpelijk dat onze overheid sit-ins en demonstraties toestaat van personen die slogans roepen als "The river tot the sea, Palestine will be free" als je dit weer leest. Deze houding mag niet langer getolereerd worden. Dergelijke demonstranten lijken samen te werken met de monsters van Hamas, een organisatie die onze levenswijze diep verafschuwt. Het is cruciaal om te beseffen dat wanneer dergelijke groeperingen hun doelen bereiken, niet alleen Joden, maar ook christenen en andere niet-gelovigen in gevaar kunnen komen. We moeten ons bewust zijn van de potentiële bedreigingen die deze houdingen met zich meebrengen voor onze samenleving.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten