shutterstock 515326441

Van Haga trekt aan de noodrem: Nieuwe asielzoekersfabriek in Alphen aan den Rijn?

Politieknov 15 2023, 19:00
In een ware strijd voor de Nederlandse identiteit en rechtvaardigheid heeft Wybren van Haga, lijsttrekker van BVNL, Kamervragen gesteld over het plan om een asielzoekersfabriek in Alphen aan den Rijn te openen. Alsof Nederland nog niet genoeg in de klem zit van de eindeloze toestroom van asielzoekers, komt er kennelijk nog eentje bij! En waar denk je dat ze dit van plan zijn? Dat is toch wel het toppunt van ironie: op het bedrijventerrein Hoorn-West, pal naast een bestaande locatie vol Poolse arbeidsmigranten en Oekraïense vluchtelingen en de kers op de taart: een gevangenis!
De partijleider van BVNL bekritiseert keihard het gebrek aan overleg – weet burgemeester Spies (CDA) überhaupt waar de democratie voor staat? Van Haga zegt waar het op staat: de lokale democratie wordt hier vertrapt en dat moet maar eens stoppen.
Wakker Nederland laat zich niet voor de gek houden. Ze maken zich terecht zorgen over overlast, gebrek aan voorzieningen en veiligheid – want wie gaat dat garanderen met een gevangenis om de hoek? Toch niet het COA, die opent liever de deuren nog wat verder.
Van Haga’s boodschap is duidelijk, pijnlijk en broodnodig: genoeg is genoeg. Nederland kan het gewoon niet meer aan. BVNL geeft het juiste signaal: stop met het Vluchtelingenverdrag, zet veiligelanders het land uit, stel grenscontroles in en stop met het pamperen van wetsovertreders. Kijk, dat is nu politiek met een ruggengraat. Laat Van Haga maar schuiven – hij legt de vinger precies op de zere plek van de Nederlandse politiek!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten