screen shot 2022 06 26 at 14

Krol en Van Keimpema: Tegenpolen verenigd in BVNL

Politieknov 15 2023, 12:00
De recente verschuivingen binnen de politieke partij BVNL werpen een licht op een interessante tegenstrijdigheid. Aan de ene kant hebben we Henk Krol, voormalig lid van 50Plus, die in zijn eerdere politieke carrière als fractievoorzitter een duidelijke steun toonde voor de klimaatwet, zelfs als mede-indiener ervan. Aan de andere kant staat Sieta van Keimpema, nummer drie op de lijst van BVNL en lid van Farmers Defence Force, die bekend staat om haar felle verzet tegen klimaatmaatregelen, met name die welke de boerengemeenschap treffen. Deze tegenstelling roept vragen op over de toekomstige positie van Krol binnen de partij. Inmiddels heeft De Dagelijkse Standaard een reactie van BVNL ontvangen over deze interne dynamiek, deze reactie hebben we één op één over genomen.
Uiteraard is het klimaatbeleid, of liever gezegd de strijd daartegen bij BVNL in goede handen. Ontmantelen Klimaatfonds, geen wind- en zonneparken en uiteraard geen Klimaatwet, GreenDeal of andersoortig klimaatgedram. Juist wél inzetten op kernenergie. Uiteraard heeft Henk Krol, die zich bij ons vooral zal richten op ouderenbeleid, zorg en pensioenen, zich volledig gecommitteerd aan ons verkiezingsprogramma waar dat allemaal meer dan duidelijk instaat. Zit dus niet in over goed stemmen.
En u weet ook: Wijsheid komt met de jaren. Was het niet Forum, die nu wel heel opzichtig inspeelt op jullie stukje, die was voor lockdowns, voor mondkapjes en voor verplichte medische handelingen om voor abortus naar de echo van je ongeboren kind te kijken? Gelukkig allemaal standpunten waarbij ze door Van Haga richting de goede rechtse hoek zijn geduwd.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Samenwerken
Maar het belangrijkste wat we willen meegeven, is dat we op rechts juist moeten samenwerken met elkaar, in plaats van dat we elkaar bestrijden. BVNL richt haar pijlen liever op partijen zoals D66, VVD en GroenLinks/PvdA.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten