Ontroerende getuigenissen bij gesprekstafel van FVD-raadslid over C-virusmaatregelen

Binnenlandnov 15 2023, 20:00
Karine de Potter, raadslid van FVD in Almere, heeft afgelopen week een baanbrekende stap gezet door een gesprekstafel te organiseren in de gemeenteraad over de veelbesproken maatregelen tegen het virus waar wij van Big Tech niet de naam van mogen noemen. Tijdens deze bijeenkomst kregen inwoners van Almere, waaronder een leraar, zorgmedewerkers en een ondernemer, de kans hun persoonlijke ervaringen te delen met de raadsleden. ''Dit was de eerste keer dat mensen in een officiële setting hun kant van het verhaal kwamen doen zonder meteen als Wappie weggezet te worden. Alleen door te praten kunnen we de polarisatie tegen gaan.'' zegt de Potter.
Deze bijeenkomst werd een fonkelende getuigenis van de door vele ontkende schade die de ondoordachte maatregelen tegen het virus aan waar wij van Big Tech niet de naam van mogen noemen. onze samenleving toebrengen. De publieke tribune was overladen met ontroerde en opgeluchte burgers, die na afloop een staande ovatie hielden voor de heldhaftige inspanning van De Potter.
Dit stralende voorbeeld van politiek in actie is precies waarnaar De Dagelijkse Standaard verlangt. Acties die de realiteit van de gevolgen van vraagstukken belichten, met de aandacht op de ongehoorde stemmen van de gewone burger, zijn een zeldzame, maar noodzakelijke verademing in het huidige politieke landschap.
Karine de Potter vindt dat de avond verrassend is verlopen: ''Het is altijd afwachten hoe de andere raadsleden gingen reageren. Onze burgemeester heeft het respectvol voorgezeten. We waren positief verrast voor de respectvol. We hebben natuurlijk gewacht op een goede timing anderhalf jaar geleden waren ze hier er nog niet klaar voor. Nu wel en daardoor werden er goede vragen gesteld. Ik kreeg van alle anderen fracties complimenten dat het een goed gesprek was geweest. Net alsof zij ook verrast waren dat er normale mensen zaten met een goed verhaal. Het leek net of zij deze kant van het verhaal nooit gehoord hadden. Dus ik denk dat verrassend een goed woord is om de gevoelens van alle partijen te omschrijven.''
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Laat er geen twijfel over bestaan, we prijzen Karine de Potter en haar waardevolle initiatief dat een nieuw licht werpt op de hardvochtigheid van de virusbestrijding. Een licht dat hoop en moed geeft aan burgers, verstikt in de voortdurende somberheid van de vorige pandemie. Door dapper weerstand te bieden en zo het tij te keren, hoopt FVD in de toekomst zo'n desastreus scenario te voorkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten