screenshot 2023 06 15 at 180153

Freek Jansen slaat de spijker op zijn kop: FVD eist asiel- en naturalisatiestop!

Politieknov 15 2023, 10:00
In een verfrissende wending heeft FVD Kamerlid Freek Jansen een dapper voorstel gedaan dat behoort tot de hoeksteen van de politieke filosofie van de partij: de noodzaak voor Nederland om de orde op zaken te stellen met betrekking tot migratie. En dit voorstel is niets minder dan een asiel- en naturalisatiestop van ten minste 10 jaar.
"De instroom van kansarme immigranten uit niet-westerse landen zorgt voor een enorme druk op onze samenleving en ondermijnt onze culturele identiteit," aldus Jansen, terwijl hij vakkundig de problematiek uiteenzet. Hij betoogt dat het voortzetten van dit beleid ertoe kan leiden dat in 2050 tot 40% procent van de Nederlandse bevolking allochtoon is, een idee dat zowel schrikwekkend als onhoudbaar is.
Het prijskaartje van dergelijk beleid is astronomisch. Volgens Jansen kost de immigratie uit niet-westerse regio's (Afrika, Midden-Oosten) Nederland gemiddeld € 400.000 tot € 600.000 per immigrant. Dit betekent dat over de periode van 1995-2019, we een gigantisch totaal van € 469 miljard hebben uitgegeven, een som die de gemiddelde Nederlander een duizeling zou geven.
Jansen pleit voor immigratiebeleid op basis van de toegevoegde waarde voor Nederland, naar het Australisch model. Dit betekent dat we zelf bepalen hoeveel mensen we toelaten en wie dat zijn, waarbij culturele compatibiliteit met de Nederlandse samenleving een cruciale factor is. Een moedige en verstandige zet, als u het ons vraagt!
Als het gaat om immigranten die niet in staat zijn om te integreren, stelt Jansen remigratie als de oplossing voor. De bestaande remigratieregeling moet worden uitgebreid en aantrekkelijk worden gemaakt. Opvang in de regio moet het uitgangspunt voor asielbeleid worden, en het aanvragen van asiel in Nederland zelf moet ophouden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Kortom, Jansen en het FVD tonen weer eens aan waarom ze de luis in de pels zijn van de Nederlandse politieke status quo. Met dit soort concrete voorstellen en harde waarheden herinneren ze ons eraan hoe belangrijk het is om de zaken in ons land, met name immigratie, serieus te nemen. Het is tijd dat Nederland niet alleen de vinger op de zere plek legt, maar ook actie onderneemt. Met pioniers zoals Freek Jansen aan het roer hebben we tenminste enig hoop op een betere toekomst!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten