Wanstaltig! Gemeenteraadsleden lopen weg als FVD'er Woke-propaganda veroordeelt

Politieknov 10 2023, 9:00
In de gemeente Teylingen is er iets heel geks gebeurd. Toen FVD-gemeenteraadslid Milan Schenk in een bijdrage Woke-propaganda fileerde stapten hele horden gemeenteraadsleden van andere partijen namelijk op... en liepen weg. Want respect hebben voor de mening van een ander geldt niet als die ander conservatief en traditioneel is. Blijkbaar.
Voor FVD nam Milan Schenk het woord. Schenk gaf een typische FVD speech. Hij had het terecht over de "walgelijke seksuele indoctrinatie" van kinderen en gaf af op het knettergekke verhaal dat er "meer dan twee genders zijn," wat natuurlijk wanstaltig is. "Ik dacht dat we de wetenschap moesten volgen, biologie is ook wetenschap."
Op dat punt werd hij in de rede gevallen door de voorzitter die zei dat hij schadelijk bezig was. Er zijn namelijk mensen die aanstoot kunnen nemen aan zijn woorden. Ofzo.
Op een gegeven moment werd Schenk onderbroken door "de heer Derksen" die een "waaier" had meegenomen met de kleuren van de regenboog erop. Daar begon hij vervolgens mee te wapperen. Als een soort van demonstratieactie tegen Schenk en FVD. Ofzo.
Uiteindelijk liepen mensen dus weg. Want ze vonden het héél erg. Schenk liet zich daardoor niet uit het veld slaan. Hij ging door, en legde uit wat FVD denkt, waar FVD voor staat, en wat FVD wil met de gemeente Teylingen én Nederland als land.
Het was schitterend om te zien, want de regenboogsekte liet zo zien werkelijk geen greintje respect te hebben voor het democratische proces. Schenk werd quasi-inhoudelijk aangevallen door een PvdA'er, maar dat sloeg nergens op. "Wat is het percentage woningen dat naar immigranten is gegaan?" Dat boeit niet. Schenk weet dat het er 55 zijn in totaal. Wat het percentage is boeit niet. 55 woningen voor 'statushouders' zijn 55 woningen te veel. Die hadden naar Nederlanders moeten gaan. Niet naar buitenlandse gelukszoekers.
Overigens was het wel vermakelijk dat hij op een minuut of 10 werd aangevallen door een GroenLinkse "Mevrouw Schage" met een heel diepe stem. Voor deze persoon was het blijkbaar nogal persoonlijk allemaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten