schermafbeelding 2023 11 10 114131

Schande: Anti-Israël demonstratie door Samidoun tijdens Kristallnacht herdenking in Utrecht

Politieknov 10 2023, 11:00
In een flagrante vertoning van smakeloosheid en disrespect, organiseerde de organisatie Samidoun, berucht om hun anti-Israëlische houding, een herdenking op Utrecht Centraal tijdens de avond van de Kristallnacht. Deze actie is niet alleen een klap in het gezicht van iedereen die de gruwelen van de Holocaust herdenkt, maar het is ook een pijnlijk voorbeeld van hoe ver sommige groepen bereid zijn te gaan in hun blinde haat tegen Israël.
In Duitsland is Samidoun verboden na hun afschuwelijke actie waarbij ze baklava uitdeelden om de aanval van Hamas op 7 oktober te vieren – een daad die men kan interpreteren als het vieren van geweld en terreur. Desondanks krijgt deze club in Nederland vrij spel om hun verderfelijke boodschap te verspreiden, zelfs op plaatsen zoals Utrecht Centraal, waar dagelijks duizenden mensen komen.
Het wordt nog erger. Asha ten Broeke, een columniste van de Volkskrant, heeft zich aangesloten bij deze smakeloze actie. Het is onbegrijpelijk hoe een publicist die voor een mainstream krant schrijft zich kan mengen in een evenement dat zo duidelijk de lijnen van fatsoen overschrijdt.
Dit is geen kwestie van vrijheid van meningsuiting; dit is een regelrechte provocatie en een poging om de betekenis van een van de donkerste momenten in de geschiedenis te ondermijnen. Stations zijn geen plekken voor politieke demonstraties, en al helemaal niet voor demonstraties die zo gevoelig liggen. Dit moet stoppen. Nederlandse treinstations mogen niet veranderen in podia voor extremistische groepen om hun verderfelijke boodschappen te verspreiden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Wij roepen op tot actie tegen deze respectloze praktijken. Het is tijd dat er een duidelijke grens wordt getrokken. Herdenkingen als die van Kristallnacht moeten heilig blijven, vrij van politieke spelletjes en haatdragende boodschappen. Samidouns acties zijn een smet op onze samenleving en het wordt tijd dat we als land zeggen: tot hier en niet verder. Stations zijn voor reizigers, niet voor politieke demonstraties. Nooit meer is nu en daarom is er geen ruimte voor deze boodschap van haat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten