640px Afshin_Ellian_ _Persian_Dutch_Scholar_ _Leiden_University_2015

Europa’s ogen gesloten: Afshin Ellian slaat alarm over radicale islamisten in onze straten!

Opinieokt 28 2023, 9:00
In een moedige column op ewmagazine.nl heeft Afshin Ellian, de altijd heldere stem van rede, de alarmbel geluid: Europa wordt geconfronteerd met de duistere dreiging van islamofascisten die de horror van Hamas openlijk op onze straten vieren. En wat doen onze politici? Slapen ze nog steeds terwijl de vijand door de poorten komt?
Ellian is er duidelijk over: dit is niet alleen een Midden-Oosten probleem. De propagandamachine van Hamas en de Iraanse ayatollahs heeft zijn weg naar de Europese woonkamers gevonden. Hoe kan het dat in steden zoals Londen en Amsterdam, waar vrijheid en democratie altijd hebben geheerst, jonge moslims nu openlijk marcheren met vlaggen van organisaties zoals de Taliban, Al-Qa'ida en zelfs Hamas?
Het meest schokkende? Bij het Britse parlement in Londen hoorde men een demonstrant roepen dat Allah de Joden, Israël en de ongelovigen moet vervloeken. Ja, je leest het goed. Dit gebeurt in het Europa van 2023, voor de ogen van de wereld. Gelukkig hebben de Britse autoriteiten deze persoon aangehouden, maar hoeveel anderen zijn er die deze hatelijke boodschap verspreiden?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites. 
Het wordt tijd dat we wakker worden en beseffen wat er op het spel staat. Dankzij de open-grenzenpolitiek en een slap beleid zien we nu de gevolgen in onze eigen straten. We moeten nu handelen en degenen die onze waarden en manier van leven bedreigen een halt toeroepen. Dank aan Afshin Ellian voor het dapper benoemen van de olifant in de kamer. Nu is het aan ons om er iets aan te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten