screen shot 2022 05 27 at 11

Wilders verklaart DENK de oorlog: "DENK moet voor eeuwig uit de Kamer verdwijnen!"

Politiekokt 26 2023, 10:00
Het is weer duidelijk: PVV leider Geert Wilders is helemaal klaar met het sluimerende islamisme van DENK. En hij laat er geen gras over groeien. "De partij Denk zou voor eeuwig uit de Tweede Kamer moeten verdwijnen. Ze symboliseren alles wat Nederland niet is en ook nooit mag worden. Iedere zetel die ze krijgen maakt Nederland meer kapot. Ik zal ze politiek bestrijden tot er parlementair niets meer van ze over is."
En zeg nu zelf, Wilders slaat de spijker op zijn kop. Waarom zou de Tweede Kamer, het hart van onze Nederlandse democratie, ruimte moeten bieden aan partijen die ideologieën aanhangen die lijnrecht tegenover onze normen en waarden staan? Het is een schande dat zulke partijen überhaupt een stem krijgen in ons parlement. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de zelfhaat van het globalistische smaldeel van de Tweede Kamer.

De partij @DenkNL zou voor eeuwig uit de Tweede Kamer moeten verdwijnen. Ze symboliseren alles wat Nederland niet is en ook nooit mag worden. Iedere zetel die ze krijgen maakt Nederland meer kapot. Ik zal ze politiek bestrijden tot er parlementair niets meer van ze over is.

4.4K
Reply
Geert Wilders blijft de wachter van onze Nederlandse cultuur en tradities. Terwijl andere politici wegkijken, staat hij pal voor onze waarden. Met deze uitspraak laat Wilders weer zien dat hij niet zal wijken voor radicale invloeden in onze samenleving.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites. 
Wanneer gaan de andere partijen dit eindelijk inzien? Het is tijd voor actie. En met Wilders aan het roer, kunnen we erop vertrouwen dat de Nederlandse waarden hoog gehouden worden. Hiermee voegt Wilders een nieuwe episode toe aan zijn strijd tegen islamisering, een strijd die niets minder is dan een strijd om de ziel van Nederland te behouden. Laten we hopen dat de rest van het politieke landschap in Nederland zijn moedige voorbeeld volgt en opstaat tegen het islamisme voordat het te laat is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten