screen shot 2022 09 21 at 15

LOL! VVD-staatssecretaris eist 450 opvangplekken voor asielzoekers: 'Nodig voor zaterdag!'

Politieksep 22 2023, 15:00
Staatssecretaris Eric van der Burg (Asiel) heeft vandaag een "dringende oproep" gedaan aan gemeenten om snel even voor 450 opvangplekken te zorgen voor asielgelukszoekers. Want, zegt hij, als dat niet gebeurt dan overstroomt Ter Apel met al die vrolijke nieuwkomers. Wat hij bedoelt met "snel even?" Zaterdag. Ja, morgen dus.
Volgens Van der Burg zijn 250 van de 450 plekken bedoeld voor AMV'ers: alleenstaande minderjarige vreemdelingen (aangenomen dat ze eerlijk zijn over hun leeftijd, want het gebeurt nogal eens dat ze daarover liegen). Er wordt ons door deze man steeds verteld dat we heel veel medelijden moeten hebben met dat soort gelukszoekers. En dus noemt hij dat er specifiek even bij.
"Ieder jaar is de dagelijkse instroom van asielzoekers in september het hoogst, maar dit jaar is het aantal personen dat zich per dag meldt in Ter Apel bovengemiddeld hoog," aldus de VVD'er die ook nog eens heel hoog op de kieslijst staat van de VVD bij de Tweede Kamerverkiezingen 2023 op 22 november.
Het is werkelijk wanstaltig. Nederland wordt overlopen door gelukszoekers. De VVD belooft daar "echt!" iets aan te doen. Publiekelijk. In het verkiezingsprogram. Bij de Algemene Politieke Beschouwingen deze week. Maar ondertussen komt meneertje Van der Burg even langs om te eisen dat er 450 plekken gevonden worden - en dan ook nog vandaag.
Ik hoor je denken: "Eist hij dat gewoon? Maar heeft hij dan geen stok achter de deur?" Jawel. Zeker wel.
Hij dreigt gemeenten namelijk dat, als ze zelf niet "vrijwillig" met wat komen, hij die gelukszoekers dan zelf onder gaat brengen op bepaalde opvanglocaties én in hotels.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de massa-immigratie. Deze omvolking van Nederland moet stoppen. Maar omdat wij deze mening verkondigen zijn wij afhankelijk van JOUW STEUN; het kartel bestraft ons er namelijk voor, en niet een beetje ook. Doneer daarom aan DDS en help ons, zij aan zij met jou, een vuist te maken tegen dit verschrikkelijke immigratiebeleid van de VVD.
Dit, vrienden, is het echte gezicht van de VVD. Deze partij roept steevast dat ze de immigratie wil beperken. Elke keer weer. Maar het zijn leugens. Van der Burg voert VVD-beleid uit. De VVD is voor massa-immigratie. De VVD is voor omvolking. De VVD is voor het keihard dwingen van gemeenten om gelukszoekers op te vangen.
Het is wanstaltig. Maar het is niet anders. Laat die bepalend zijn voor hoe je stemt op 22 november.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten