frederik jansen 7

Freek Jansen breekt VVD totaal af: "De grootste anti-autopartij van `Nederland"

Politieksep 19 2023, 18:00
FVD-Tweede Kamerlid Freek Jansen heeft woedend gereageerd op het doodenge plan van de VVD om in Rotterdam GPS-trackers te zetten in 'pantserbakken' zodat de eigenaren van die auto's makkelijk beboet kunnen worden als ze te vaak te snel rijden. "VVD is echt de grootste anti-autopartij van Nederland," stelt Jansen terecht.
Vandaag berichtten wij dat de VVD automobilisten werkelijk de oorlog verklaard heeft. Dat begon eerder dit jaar door voor accijnsverhogingen te stemmen op benzine en diesel. De partij wil daar, met de verkiezingen in aantocht, weliswaar vanaf, maar dat is natuurlijk puur een verkiezingsspel. De partijbonzen zien dat de VVD achter PvdA-GroenLinks én NSC staat, en dus proberen ze nu het één en ander om de oude achterban alsnog terug te winnen. Meer zit daar niet achter.
Tegelijkertijd komt de VVD in Rotterdam met het doodenge, monsterlijke, belachelijke voorstel om GPS trackers in zogenaamde patserbakken te zetten. Patserbakken zijn mooie, dure auto's. De VVD vindt dat de eigenaren van die wagens te vaak te hard rijden in de stad. In plaats van te pleiten voor, zeg, meer verkeersagenten gaat de VVD vervolgens full Big Brother.

Jansen fileert VVD

Tweede Kamerlid Freek Jansen heeft ook gelezen over dit dictatoriale plan van de VVD, en heeft woedend gereageerd op X (voorheen heette dat dus Twitter). De FVD'er vindt het namelijk volstrekt belachelijk wat de nepliberalen willen... maar hij legt ook duidelijk uit dat het hem niet verrast.
"[De] VVD is echt de grootste anti-autopartij van Nederland," stelt Jansen terecht over de partij van Dilan Yesilgöz. "Ze verhoogden de accijnzen en wegenbelasting, verlaagden de maximumsnelheid en willen nu GPS trackers (!) in snelle auto's."
Het moge duidelijk zijn dat er één partij is die wel pal achter automobilisten staat. En nee, dat is niet de VVD.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS verdedigen we de automobilist ALTIJD. Dit soort plannen zijn doodeng, levensgevaarlijk, en volkomen onacceptabel. Help ons pal te staan voor automobilisten en onze vrijeden: doneer aan DDS! Want zonder jouw steun kunnen we deze strijd niet voeren.
Dit is precies wat er gaande is. De VVD heeft automobilisten de oorlog verklaard. Deze partij stond in het verleden altijd voor sneller rijden, lagere accijnzen, meer wegen. Tegenwoordig is de VVD verworden tot D66 light. De partij haat automobilisten. Want stel je voor dat je als gewone Nederlander rustig van de ene plek naar de andere kunt reizen, zonder afhankelijk te zijn van de staat. Dat moet natuurlijk ten koste van alles voorkomen worden (aldus het WEF én dus de VVD).
Want ja, ook dat moet hierbij gezegd worden. Al deze plannen van de VVD passen steeds weer perfect in de toekomstplannen van het World Economic Forum. Dat mogen we geloof niet hardop zeggen ('Wappie!'), maar helaas, dat verbod maakt het allemaal niet minder waar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten