baudet

Kijk! Filmpje Thierry Baudet gaat viraal op TikTok: 'Autorijden wordt ronduit vervelend, het is overal druk en vol!'

Politiekfeb 26 2023, 10:00
Thierry Baudet, de leider van de politieke partij Forum voor Democratie (FVD), heeft op TikTok een video geplaatst waarin hij de Nederlandse burger aanspreekt over de beperkingen die de mobiliteit in Nederland volgens hem worden opgelegd. Baudet uit in de video zijn frustratie over de maatregelen die de mobiliteit in Nederland beperken, en zijn liefde voor autorijden.
Baudet zegt in de video: "Voor mij is autorijden altijd het ultieme vrijheid-ding geweest. Ik vind het daarom zo jammer dat het in Nederland steeds vervelender wordt. Steeds meer verkeersdrempels, steeds meer trajectcontroles, dat de benzine onbetaalbaar wordt... alle belastingen, de wegenbelasting [bijvoorbeeld], noem het allemaal maar op."

In de video uit Baudet ook kritiek op het immigratiebeleid van Nederland en de impact daarvan op de mobiliteit in het land. "En dat we ook steeds minder doen in dit land om de mobiliteit goed te houden: brede wegen. Dat komt natuurlijk ook door de alsmaar doorgaande immigratie. 400.000 mensen die het afgelopen jaar weer naar Nederland mochten komen. Je voelt gewoon: het wordt steeds voller, drukker, bepakter [en] benauwder."
Baudet roept in de video zijn volgers op om op 15 maart 2023 op FVD te stemmen, zodat die partij kan zorgen voor een positiever beleid voor automobilisten in Nederland. Deze oproep laat zien dat Baudet zich niet alleen bekommert om de problemen die hij aankaart in de video, maar ook dat hij actie wil ondernemen om deze problemen op te lossen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De mobiliteit in Nederland is een belangrijk onderwerp en het is begrijpelijk dat veel mensen zich zorgen maken over de impact van de maatregelen die genomen worden om de mobiliteit te verbeteren. Het is dan ook belangrijk dat politici hier aandacht aan besteden en met oplossingen komen die rekening houden met de zorgen van automobilisten. De VVD werd in het verre verleden altijd beschouwd als dé autopartij, maar dat is sinds die partij geleid wordt door Mark Rutte natuurlijk helemaal veranderd. In de afgelopen dertien jaar heeft de VVD er juist alles aan gedaan om het leven schier onmogelijk te maken voor automobilisten.
Gelukkig hebben kiezers nu een andere, veel betere keuze: FVD is namelijk de enige echte autopartij van het land. Afgelopen maand kwam FVD al met een 5-puntenplan om autorijden weer betaalbaar te maken. Geen enkele partij is daar zó mee bezig.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten