rutte 800x449

De VVD verraadt automobilisten: Vanaf 2030 moeten we betalen voor elke gereden kilometer

Politiekjun 30 2022, 8:47
Het is ongelooflijk, maar blijkbaar was er nog een groep die de VVD kón verraden - en dat natuurlijk ook met een glimlach op het gezicht doet. Het gaat om automobilisten. Want, jawel, de nepliberalen onder leiding van Mark Rutte en Sophie Hermans (LOL) zijn akkoord gegaan met het invoeren van rekeningrijden. Vanaf 2030 moet je dus betalen om de weg op te gaan.
Vanaf dat jaar moeten automobilisten gaan betalen per gereden kilometer. Dat is al verraad. Maar wacht, het wordt nog erger. Om te bewijzen dat dit niets te maken heeft met 'natuurbescherming' geldt de kilometerheffing ook voor elektrische auto's. Oh ja, en ook voor kilometers gereden in het buitenland
Erger dan dit wordt het eigenlijk niet. Nou ja, behalve dan dat er ook het detail is dat het tevens niet uitmaakt of mensen nou in de spitsuren rijden of daarbuiten. Het tarief is op elk moment hetzelfde. Zelfs als je in de nacht rijdt, dus.
Dit is het ultieme verraad van automobilisten door de VVD. Deze partij is echt schaamteloos. Nepliberalen zijn werkelijk bereid om elke groep die hen steunt met een mes in de rug te steken - als het grote plan maar doorgaat én zij de macht in handen houden. Want ja, ook rekeningrijden past weer perfect in die hele klimaat-Great Reset-gekte waar steeds meer over horen. Het is niet toevallig dat rekeningrijden er komt. De bedoeling is om automobilisten zoveel mogelijk te pesten... en ervoor te zorgen dat steeds meer mensen hun auto opgeven zodat ze op andere manieren reizen (het OV). 
Laten automobilisten dit gebeuren? Of komen ze, net als de boeren, onderhand dan eindelijk in opstand?
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Overigens heeft dit nog een component, en dat is dat - om goed te volgen hoe ver mensen rijden - auto's ook nadrukkelijk gevolgd moeten worden. De privacyschendingen zijn énorm.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten