whatsapp image 2023 09 14 at 182101

FVD presenteert écht rechts verkiezingsprogramma: transpropagandaverbod voor kinderen, lagere belastingen, ruimte voor de auto

Politieksep 14 2023, 19:15
Forum voor Democratie heeft vandaag haar verkiezingsprogram gepresenteerd voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023. De plannen zijn stuk voor stuk gericht op het kleiner maken van de overheid, de welvaart doen toenemen, en Woke bestrijden.
"We gaan een nieuwe fase in, waarbij we hopelijk nieuwe groei kunnen boeken, nieuwe kiezersgroepen kunnen aanspreken," aldus Baudet tijdens de presentatie. Daarbij vatte hij het program van meer dan 100 pagina's samen in "12 regels voor Nederland." Deze regels zijn de kernpunten van de plannen van FVD voor de toekomst van ons land.
Bescherm de kinderen
Een kernpunt van FVD is dat er per direct gestopt moet worden met het indoctrineren van jonge kinderen met het Regenboeg-Woke-gedachtegoed. Die zijn daar veel te jong voor. Het is aan ouders om over dit soort zaken met hun kroost te spreken, niet aan overduidelijk doorgeslagen linkse extremisten die hun Woke-ideologie gebruiken om onze traditionele manier van leven te ondermijnen. Daarom wil de partij dat er letterlijk een verbod komt op Woke-indoctrinatie van kinderen. In sommige andere landen is dit ook al voor elkaar (Hongarije, bijvoorbeeld, waar Viktor Orban er ook helemaal klaar mee was). 
Autorijden
Eén van de prioriteiten van FVD is om autorijden weer betaalbaar te maken. 130 kilometer per uur "en harder waar dat kan." Lagere accijnzen. Geen bijtelling meer voor leaserijders. Oh, en er wordt gestopt met trajectcontroles die a) het verkeer lam leggen en b) feitelijk een soort verstopte belasting opleveren. Daarnaast wil FVD ophouden met de oorlog tegen auto's die op gewone, fossiele brandstoffen rijden. Benzineauto's én dieselauto's moeten overal welkom zijn.
Wil jij aan FVD doneren in deze verkiezingscampagne? Doe dat dan via déze link. Dan verdient jouw favoriete website daar ook nog wat mee: twee vliegen in één klap dus!
Klimaat
Natuurlijk verzet FVD zich fel tegen de geschifte klimaatplannen van het kartel. FVD wil dan ook nieuwe kerncentrales bouwen, het klimaatbeleid volledig afschaffen, én vol gas pompen in Groningen. Met het geld dat vrijkomt door dat laatste - het gaat dan over iets van 1.000 miljard euro - moet Nederland welvarender, mooier en sterker gemaakt worden, onder meer door de belastingen fors te verlagen.
Luchthavens
Wat dat betreft zijn er nog meer plannen om Nederland welvarender te maken. Schiphol moet kunnen uitbreiden en er moet een nieuwe luchthaven bijkomen. Niet ergens in Flevoland, maar in de Noordzee. Daar is daar ruimte voor... en het kan de Nederlandse economie een enorme boost geven.
Democratie
Ook blijft FVD vasthouden aan de bekende traditionele Forum-standpunten die gericht zijn op het vergroten van de vrijheid én de democratie. FVD wil dus bindende referenda invoeren naar Zwitsers model. En FVD begrijpt als geen ander dat als je echt iets wilt veranderen in Nederland, dit niet in Europees verband kan. Nederland moet dus uit de EU.
Oekraïne
FVD wil, zei Baudet, écht inzetten op vrede in Oekraïne. Dat moet kunnen gebeuren door de strijdende partijen bij elkaar aan tafel te zetten: Oekraïne en Rusland... en ook de NAVO. Want hoewel er heel hypocriet over wordt gedaan in het Westen is het natuurlijk een feit dat de NAVO wel degelijk direct betrokken is bij de oorlog.
Leden kunnen geld verdienen aan de campagne
Tenslotte heeft FVD een nieuw project opgezet - iets dat in de hele politieke wereld nog niet is voorgekomen. Alle FVD-leden kunnen een account creëren zodat ze campagnemateriaal kunnen downloaden. Als ze die dan delen op sociale media kunnen ze daar een custom link bij zetten, die het systeem speciaal voor hen aanmaakt.
Zijn er dan andere mensen die via die link aan FVD doneren via de link? Dan krijgt die persoon 10% van die donatie. Dit is dus een heel goede manier voor supporters van FVD om a) de partij aan geld te helpen en b) daar zelf ook aan te verdienen. In deze zware tijden zal dat voor velen ongetwijfeld een uitmuntend idee zijn.
Daarover gesproken: wil jij aan FVD doneren? Doe dat dan via déze link. Dan verdient jouw favoriete website daar ook nog wat mee: twee vliegen in één klap dus!
Kartelmedia
Interessant genoeg is het plan van FVD zo degelijk dat zelfs de oude kartelmedia er (op een redelijk eerlijke manier, ook nog!) over berichten. Zie de NOS bijvoorbeeld. En RTL Nieuws. En ja, zelfs De Telegraaf besteedt aandacht aan het verkiezingsprogram van FVD. Het is voor het eerst in vier jaar tijd dat de kartelmedia écht bij een FVD-event waren én vervolgens rustig inhoudelijk over de presentatie berichtten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten