shutterstock 2200571071

Knetter! VVD wil GPS trackers in 'patserbakken' zetten om totale controle te kunnen uitoefenen

Politieksep 19 2023, 15:00
In een schokkende wending van gebeurtenissen heeft de VVD in Rotterdam, onder leiding van het raadslid Dieke van Groningen, een voorstel gedaan dat ronduit dystopisch te noemen is. Het plan? Het plaatsen van GPS-systemen in zogenaamde "patserbakken" om een oogje in het zeil te houden op het rijgedrag van de eigenaren van deze voertuigen.

Een Aanslag op de Vrijheid

De VVD, een partij die zichzelf liberaal noemt, lijkt nu de kampioen te worden van overheidscontrole en inbreuk op de persoonlijke vrijheid. Het voorstel om GPS-trackers te gebruiken om een dossier op te bouwen tegen individuen is niets minder dan een Orwelliaanse nachtmerrie die werkelijkheid wordt.

Het Hellend Vlak van Controle

Wat begint als een maatregel gericht op "patserbakken" kan gemakkelijk uitgroeien tot een algemene regel die alle automobilisten treft. Het is een gevaarlijk precedent dat de deur opent voor meer overheidscontrole en surveillance in het dagelijks leven van de burger.

Een Echte Oplossing

Het is ontegenzeggelijk dat Rotterdam een probleem heeft met bestuurders die de snelheidslimieten negeren. Echter, de oplossing ligt niet in het schenden van de privacyrechten van individuen, maar in het versterken van de verkeershandhaving door de politie. Het is tijd om de focus te verleggen van controle naar handhaving, van surveillance naar veiligheid.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor onze vrijheden en rechten, ja ook voor die van patsers die iedereen irriteren. Wij strijden elke dag weer voor die vrijheden en rechten. Voor jóúw vrijheden en rechten. Steun ons daarom! Help ons pal te staan voor jóúw vrijheid en voor jouw recht om niet continu gevolgd te worden door Vadertje Staat. Doneer aan DDS via BackMe en vecht voor VRIJHEID.

Totale controle

Het voorstel van de VVD is niet alleen een inbreuk op de vrijheid, maar ook een gevaarlijke stap richting een samenleving waarin de overheid elke stap die je zet controleert. Het is essentieel dat we deze maatregel met kracht verwerpen en strijden voor het behoud van onze vrijheid en privacy. Ja, dat geldt zelfs voor de vrijheid en privacy van hele zielige jongemannetjes die denken dat ze mannelijk zijn als ze als een stel gestoorde gekken rondrijden en vooral veel kabaal maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten