2265681279 ec680ce1b4 c

Klimaatdrammers willen naast het klimaat ook het weer gaan beheersen

Buitenlandjun 20 2022, 13:35
Het begint er op te lijken dat een complottheorie weer werkelijkheid wordt. Complotdenkers waarschuwden ons al een tijd dat de elite naast het klimaat ook het weer willen gaan beheersen. Dit lijkt waarheid te worden door 'technofix'.
Klimaatdrammers denken dat de wereld maakbaar is. Daarom willen zij het klimaat aanpassen naar hun wensen. Door dit te bereiken moeten zij nu ook het weer op aarde gaan beheersen. Een nieuwe internationale commissie gaat serieus onderzoeken of dit te bewerkstelligen is. Er wordt gedacht aan installaties om CO2 uit de lucht te halen, technieken om wolken witter te maken of de zon te dimmen. Eerst moeten wel de voor- en nadelen bekend zijn van deze technieken. Deze technieken moeten ervoor zorgen dat de temperatuur later deze eeuw omlaag gaat. Het klimaat moet immers kouder worden op aarde.
De nieuwe internationale commissie (Climate Overshoot Commission) bestaat uit politici, wetenschappers en diplomaten. De technieken die deze commissie gaat onderzoeken klinken als sciencefiction. Een religieus mens zal deze mensen beschuldigen van een godcomplex. Ze willen bijvoorbeeld de zon dimmen door met vliegtuigen grote hoeveelheden stofdeeltjes in stratosfeer te brengen. Dat kan een soortgelijk effect hebben als een grote vulkaanuitbarsting waardoor de temperatuur op aarde tijdelijk daalt. Dit lijkt sterk op de techniek van chemtrails waar complotdenkers ons voor waarschuwen. 
De nieuwe commissie die onderzoek doet is een initiatief van een Franse klimaatorganisatie. Het doel is een advies opstellen dat de internationale gemeenschap volgend jaar in VN-verband kan bespreken. De vraag die ook beantwoord gaat worden welke gevolgen heeft het voor het leven op aarde als de mens het weer gaat bepalen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten