Caitlyn Jenner begrijpt de 'woke wereld' niet

Caitlyn Jenner begrijpt de 'woke wereld' niet

De bekendste transgender van de Verenigde Staten Caitlyn Jenner heeft zich uitgesproken over de woke-gekte op Fox News. Jenner heeft een kant gekozen in de zogenaamde "war on woke". De wokisten zullen haar keuze verafschuwen.

Caitlyn Jenner vertelde aan Sean Hannity van Fox: "We leven nu in een woke wereld dat ik niet kan begrijpen. Dit is een vreselijk verhaal. Leerlingen gingen naar een schoolkamp en toen ze terugkwamen, hadden ze het opeens over genderissues. Het goede nieuws is dat ouders opstaan en de school belden om hun ongenoegen te uiten." Jenner vindt het dus niet kunnen dat leerlingen worden geïndoctrineerd met genderissues. Het kan ook niet anders dat dit verhaal zich afspeelde in de kneiterlinkse staat Californië.

Ze vervolgde: "In deze gekke staat Californië zegt de wet dat het oké is om personeel in hutten te plaatsen die zichzelf identificeren als zij en hen. Dit kan ik helemaal niet begrijpen.'' Ook veel ouders die hierachter kwamen konden dit niet begrijpen. Jenner baalt van wat zich allemaal in Californië afpeelt omdat het de LHBTI gemeenschap in een slecht daglicht zet. Een klein clubje rotte appels verpest het dus voor de goedwillenden. Waar hebben wij dit eerder gezien? Juist bij ons in Nederland. Je moet intolerantie natuurlijk nooit met tolerantie beantwoorden.

Het antwoord is simpel om de strijd te winnen van de wokisten moeten we de confrontatie met ze aangaan. Stel ze een wedervraag. Al snel zullen ze vast lopen in hun opgeworpen hypotheses. En spreek een wokist aan als individu. Hierdoor speel je ze uit elkaar omdat de wokistische zuil geen eenheid is. Het is goed als de LHBTI-wereld net zoals de universitaire wereld zich gaat uitspreken tegen deze vorm van intolerantie.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties