jetten halenhemweg

Jetten schrikt wakker! Gaslevering voor de winter uiterst onzeker

Politiekjun 20 2022, 11:12
De lichtgewicht minister Rob Jetten van klimaat is eindelijk ontwaakt uit een diepe slaap. Ook hij ziet nu in dat de gaslevering voor huishoudens in de winter op het spel staat. Jetten denkt dat hij op korte termijn impopulaire maatregelen moet nemen om de levering van gas veilig te stellen voor de winter. Het volk gaat dus bloeden voor ''onze oorlog".
Door de sancties tegen Rusland snijdt Europa zichzelf in de vingers. Huishoudens dreigen komende winter in de kou komen te zitten als er nu geen voorzorgmaatregelen worden genomen. Deze maatregelen gaan waarschijnlijk voor meer uitstoot van CO2 zorgen volgens minister Rob Jetten. Gesloten moderne kolencentrales moeten namelijk weer worden heropend om te zorgen dat we niet in de kou komen te zitten. Het is überhaupt kolder dat deze centrales zijn gesloten. De Nederlandse gasopslagen zijn nu voor 47 procent gevuld. Er is dus werk aan de winkel!
Het mooie is dat Nederland haar zaken op orde heeft qua gasopslag maar in de problemen komt omdat wij leveringsverplichtingen hebben aan andere Europese landen. Buurlanden kunnen een beroep doen op onder andere Nederland als leveringszekerheid van hun gas in het geding komt. Dit is een perfect voorbeeld van beleid om te zien wat er gebeurt als jezelf door je globalistische agenda na te streven volledig wegcijfert. Daarom wordt het ook tijd voor een regering die Nederland en haar volk op de eerste plaats zet.
Klimaatdrammers hoeven zich geen zorgen te maken over extra CO2-uitstoot. „Dan nemen we voor komende jaren aanvullende maatregelen om de CO2-uitstoot te beperken, zodat we in 2030 de beloofde 60 procent reductie toch voor elkaar krijgen'', aldus Rob Jetten tegenover zijn D66 discipelen. Kortom de Nederlander krijgt hier de rekening voor. Dit moeten we heel normaal vinden. „Wij moeten bereid zijn een prijs te betalen. Als Rusland wint, heeft Europa verloren.” zegt een losgeslagen Jetten tegen de Telegraaf. Nee Jetten wij moeten niets, wij Nederlanders hebben niet om deze (sanctie)oorlog gevraagd. Jetten en zijn baas Mark Rutte moeten goed in hun oren knopen dat dit niet onze oorlog is!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten