2022 12 07

Marc van Ranst: Sam van Rooy (VB) moet net als Geert Wilders worden vervolgd voor Marokkanenuitspraak

Buitenlanddec 07 2022, 16:00
Het Belgische geweten Marc Van Ranst laat graag van zich horen. De man die zichtbaar genoot van de macht die hij had tijdens de Coronatijd vindt het nu moeilijk om de schijnwerpers te verlaten. Daarom laat de viroloog zich graag uit over zaken buiten het medische speelveld. Na Willem Engel heeft nu Vlaams Belang-kopstuk Sam van Rooy de bingo. Van Rooy wil namelijk minder, minder Marokkanen en daar is de cultuurmarxist Van Ranst het niet mee eens.

Toen Geert Wilders in 2014 over Marokkanen de uitspraak "minder, minder, minder!" deed, was er grote ontsteltenis, en werd hij in NL veroordeeld voor groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie. Wanneer een Vlaams parlementslid hetzelfde in 2022 zegt, passeert dit geruisloos.

Sam van Rooy
Sam van Rooy
@SamvanRooy1

📽 "Naast de Vlamingen zijn ook de Marokkanen die het wél goed menen het slachtoffer van dit onrechtvaardige en ultrasofte beleid. Scheid nu eens eindelijk het kaf van het koren en begin met het uitzetten van alle Marokkanen die hier niet thuishoren. Minder, minder, minder!"

442
Reply
Schofterig is het natuurlijk om een oproep te doen aan justitie om een politicus te vervolgen. Een echte vent doet zelf aangifte. Nee, Van Ranst schopt liever en ontkent liever het Marokkanenprobleem zoals het een waar cultuurmarxist betuigt. Wegkijken, daar zijn ze erg goed in bij de gevestigde orde. Je kunt toch niet ontkennen dat er een gigantisch Marokkanenprobleem is. Dat is niet eens een mening maar een voldongen feit. Het ís gewoon één van de grotere problemen binnen de West-Europese samenlevingen. En je kunt het geen multicultureel probleem noemen want we hebben geen Surinamersprobleem of problemen met Indiërs over het algemeen. Het is specifiek een Marokkanenprobleem.
Van Rooy is niet onder de indruk en daagt Marc Van Ranst zelfs uit om aangifte tegen hem te doen. Maar de lafaard komt – voor de zoveelste keer – met de dooddoener dat hij medelijden heeft met de Vlaams Belang-politicus. Hier kan van Rooy natuurlijk helemaal niks mee en daarom twittert hij: ''Ik heb medelijden met mensen die mij van een strafbaar feit beschuldigen, maar te laf zijn om de daad bij het woord te voegen door een klacht in te dienen. Maar ik moet u wel weer bedanken: dat wij in de peiling alweer de allergrootste partij zijn, is mede dankzij u.''
Marc van Ranst loopt trouwens ook fake news te verspreiden. Fleur Agema wijst hem er fijntjes op dat Geert Wilders is vrijgesproken voor het aanzetten tot discriminatie. En het vervolgen van Sam van Rooy wegens groepsbelediging gaat in België niet, omdat daar het delict groepsbelediging niet bestaat.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Waarom scoren wij zo goed in de peilingen? 📽 "Eigenlijk geven de traditionele partijen het Vlaams Belang gelijk. Maar jullie hebben het lef niet om dat toe te geven. Jullie zijn te laf, te amateuristisch en te opportunistisch om ook echt Vlaams Belang-beleid te voeren."

243
Reply

📽 "Naast de Vlamingen zijn ook de Marokkanen die het wél goed menen het slachtoffer van dit onrechtvaardige en ultrasofte beleid. Scheid nu eens eindelijk het kaf van het koren en begin met het uitzetten van alle Marokkanen die hier niet thuishoren. Minder, minder, minder!"

270
Reply
Sam van Rooy maakt in bovenstaande fragmenten héél duidelijk meerdere malen het onderscheid tussen Marokkaans tuig enerzijds en goed menende, brave Marokkanen anderzijds, maar dat negeert Marc Van Ranst natuurlijk bewust. Ook het partijkartel (Red. in het Vlaams ‘traditionele partijen’ genoemd) negeert dit bewust. Zij zijn ook te laf om het Marokkanenprobleem aan te pakken.
Sam van Rooy: ''Ik ga graag met iedereen het inhoudelijke debat aan, ook met Van Ranst''
Van Rooy laat aan DDS weten graag met iedereen open en oprecht het inhoudelijke debat te willen voeren, ook met Van Ranst. "Diverse pogingen daartoe draaiden helaas op niets uit. De Debatclub wilde Van Ranst tegenover mij zetten om te debatteren, maar Van Ranst heeft dat geweigerd. Hij vindt het veiliger om me samen met zijn Twittertrollen te belasteren en te beschimpen. Ik krijg dan een lawine van online gescheld en haat over mij heen, soms ook een bedreiging. Gelukkig schiet Van Ranst daarmee in eigen voet, want hij maakt het Vlaams Belang en mezelf alleen maar populairder en gemotiveerder. Steeds meer mensen zien immers dat deze cultuurmarxist geen inhoudelijke argumenten heeft. Het Vlaams Belang en haar voorloper Vlaams Blok maakt dit al 45 jaar mee: de laster, het uitschelden, het brandmerken en gratuit beschuldigen. Gelukkig doorzien meer en meer mensen deze sinistere trucjes, en velen gaan juist op ons stemmen als protest tegen deze ondemocratische tactiek. Uiteindelijk juich ik infantiele reacties zoals die van Van Ranst dus toe, omdat wij er alleen maar beter van worden. Het is even prachtig als dom dat Van Ranst dit kennelijk nog steeds niet inziet.'' concludeert Sam van Rooy.
Update: Van Rooy heeft zijn eerste doodsbedreiging binnen dankzij Marc Van Ranst
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten