Filmpje! Gideon van Meijeren: ''Het kabinet trekt € 25 miljard uit voor de afbraak van de Nederlandse agrarische sector''

Politiekdec 07, 17:00
Het is om moedeloos van te worden van de bizarre kabinetsplannen. Het plan om de agrarische sector de nek om te draaien is daar één van. Deze idioterie gaat 3500 euro per belastingbetaler kosten. Ze zijn knettergek geworden in kabinet Rutte IV.
Met 25 miljard euro zouden we de armoede kunnen bestrijden en de koopkracht verbeteren volgens van Gideon van Meijeren. Nee het kabinet wil liever de sector van wereldfaam, de agrarische sector, de nek omdraaien. Doet dit kabinet dit uit incompetentie, kwaadaardigheid of een combinatie van beiden. Dit achterlijke beleid is gestoeld op één aanname, die in het debat op geen enkel moment ter discussie wordt gesteld. Namelijk dat stikstof slecht zou zijn voor de natuur. De stikstofuitstoot in Nederland zou derhalve fors moeten worden verlaagd. Forum voor Democratie is de enige partij die niet gelooft in dit milieu-doemdenken. Stikstof is immers een essentiële voedingsstof voor planten en zorgt ervoor dat heides en dorre grond zich ontwikkelen tot prachtige loofbossen - de oorspronkelijke natuur van Nederland.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De bewering dat onze natuur door de stikstofuitstoot opeens gevaar loopt vindt van Meijeren ongeloofwaardig. Het erge is nog wel dat dit kabinet voor geen rede vatbaar is. Elk argument wordt afgewimpeld met de boodschap dat het nu eenmaal nodig is om de stikstofuitstoot te verminderen. De rechter heeft ook nergens gezegd dat de stikstofuitstoot door boeren verminderd moet worden. In ieder geval niet volgens de Habitas-richtlijn. Nee het lijkt erop dat het kabinet, het vonnis over stikstof heeft herschreven. Om met hulp van de mainstream media de boeren van ons land te verjagen. Met als gevolg dat de voedselzekerheid is vernietigd. Blijkbaar hoeven journalisten niet te eten om te overleven. Als dadelijk de gaarkeukens worden geopend laat dan de leden van het mediakartel achteraan sluiten.
Kinderachtige interruptie Tjeerd de Groot (D66)
De interruptie Tjeerd de Groot (D66) tijdens de woordvoering van Meijeren toont weer eens aan dat D66 de partij is van magere mannetjes. Die vol zitten met haat voor alles waar Nederland voor staat. Heel knap dat Van Meijeren deze kinderachtige interruptie inhoudelijk beantwoordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten