shutterstock 1989723350

Musk: "Ik voelde me alsof ik doodging" na coronavaccin

Buitenlandjan 21 2023, 14:17
De wereld is al een tijd in de ban van het coronavirus en de zoektocht naar 'oplossingen' - met name via de befaamde vaccins. Met de komst van verschillende vaccins, dacht men, was er licht aan het einde van de tunnel. Mensen lieten zich dan ook massaal vaccineren. Helaas zijn er nu steeds meer berichten te horen over mogelijke bijwerkingen van de vaccins. Ook Twitter-eigenaar Elon Musk heeft hier ervaring mee en heeft hierover zijn bezorgdheid uitgesproken in een recente tweet.
Op Twitter heeft Elon Musk aangegeven dat hij zelf ernstige bijwerkingen heeft gehad na het ontvangen van een coronavaccin. Dit komt na een onderzoek van Rasmussen Reports, waaruit blijkt dat 7% van de volwassenen in Amerika die geprikt zijn met een coronavaccin aangeven daar "serieuze neveneffecten" van te hebben gehad. Dit terwijl het CDC nog steeds volhoudt dat deze bijwerkingen "zelden" voorkomen.
Musk stelt dat hij zelf ontzettend veel last heeft gehad van zijn "tweede booster". Hij voelde zich alsof hij doodging: een gevoel dat hij enkele dagen hield. Hij hoopt dat er geen permanente schade is ontstaan, maar weet dit niet zeker. Ook vertelt hij over zijn neef die jong en fit is, maar die een serieus geval van bloedproppen had, en naar het ziekenhuis moest voor behandeling.
Nog voor er vaccins waren heeft Musk Covid-19 gehad, zegt hij, wat voor hem "neerkwam op een milde verkoudheid." Daarna kreeg hij het vaccin van Janssen, "zonder bijwerkingen behalve dat mijn arm pun deed. De eerste mRNA-booster was oké, maar de tweede sloopte me echt totaal," aldus Musk.
De tweets van Musk roepen vragen op over de veiligheid en effectiviteit van de coronavaccins. Er zijn steeds meer mensen die zich zorgen maken over de mogelijke bijwerkingen van de vaccins, ook in Nederland. Maar gek genoeg lijken de autoriteiten helemaal niet geïnteresseerd in de vraag wat de mogelijke bijwerkingen ervan toch eigenlijk zijn. Er moet onafhankelijk onderzoek worden gedaan naar de effecten van de vaccins.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Overigens is het wel interessant dat juist vandaag De Telegraaf voor het eerst met een artikel is gekomen dat kritisch is over de vaccins. In het artikel wordt zelfs gesuggereerd dat er het mógelijk is dat er een verband bestaat tussen de vaccins en de torenhoge oversterfte, hoewel daarbij ook gemeld wordt dat uitgestelde zorg daarin een rol speelt en mogelijke 'langetermijneffecten van een coronabesmetting.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten