shutterstock 2249228267

President Poetin mogelijk bezig met zuivering van Russische legertop

Buitenlandjun 30 2023, 14:30
Het nieuws over de mogelijke zuivering van de Russische legertop door president Poetin heeft wereldwijd de aandacht getrokken schrijft de Telegraaf. Hoewel er sprake is van speculatie en geruchten, kunnen er nog geen harde conclusies worden getrokken.
Volgens berichtgeving van de Moscow Times zou generaal Soerovikin, die bekend staat om zijn rol in Syrië, gevangen zijn genomen en vastgehouden worden in de Lefortovo gevangenis. Er wordt beweerd dat hij ondervraagd wordt vanwege vermeende steun aan Prigozjin, zoals gemeld door Amerikaanse inlichtingendiensten in een artikel van de New York Times. Het is echter belangrijk op te merken dat deze informatie tot nu toe niet bevestigd is.
Er zijn ook berichten dat andere generaals, waaronder opperbevelhebber Gerasimov, onlangs niet in het openbaar zijn verschenen. Het is echter niet duidelijk of deze afwezigheid verband houdt met de vermeende zuivering of dat er andere redenen achter zitten. Het is van cruciaal belang om de feiten te verifiëren en meer details te verkrijgen voordat er definitieve conclusies worden getrokken. We hebben afgelopen weekend nog gezien hoever de mainstream media naast de waarheid. Ze waren allemaal in een jubelstemming omdat ze dachten dat het laatste uur van Poetin was geslagen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Rusland is een belangrijke speler op het wereldtoneel en ontwikkelingen binnen de Russische politiek hebben vaak invloed op regionale en internationale aangelegenheden. Het is daarom noodzakelijk om een gebalanceerd en kritisch perspectief te behouden, gebaseerd op verifieerbare informatie en feiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten