screen shot 2022 12 12 at 170259

Prins Harry en Meghan Markle gaan LOS op Brits koningshuis: 'Ze logen om William te beschermen'

Buitenlanddec 12 2022, 20:45
Het is heel interessant om te zien hoe globalistische wokers en deugers Prins Harry en Meghan Markle steeds weer beledigen en veroordelen - overal. Met name op Twitter, maar ook in de mainstream media, zie je steeds weer dat zij weggezet worden als profiteurs; als egoïstische mafketels die alleen maar aan hun eigen belang denken.
Juist door die reactie op de twee ben ik geneigd ze serieus te nemen. En ja, als ik zo naar de trailer van de tweede aflevering van hun Netflix-documentaire kijk, dan denk ik dat ik wat dat betreft gelijk ga krijgen.
In de trailer - en dus ook in de documentaire - komen er clips voorbij van Harry die zegt dat er sprake was van "institutioneel gaslighting." Markle stelt dat ze "niet slechts voor de wolven gegooid werd, maar aan ze gevoerd werd." 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
En de twee gaan nog verder. Want Harry zegt op een gegeven moment keihard: "Ze waren altijd bereid te liegen om mijn broer [William] te beschermen, maar ze waren nooit bereid de waarheid te vertellen om óns te beschermen."
Oef. Au.
Natuurlijk zijn Harry en Meghan irritant Woke-Deugers. Laat daar geen misverstand over bestaan. Maar vanaf dag één van hun saga heb ik het gevoel gehad dat ze feitelijk de waarheid vertellen. En ja, dat wordt in de documentaire ook bevestigd door experts die in de videoclip hierboven (ook) gewoon keihard zeggen dat het koningshuis bewust 'desinformatieexperts' inschakelde om de twee zwart te maken.
Markle en Harry zijn bepaald geen conservatieve, libertarische helden. Maar hoe meer ik kijk naar wat er precies gebeurd is met ze, hoe meer overtuigd ik ervan ben dat ze echt op abominabele wijze behandeld zijn door het koningshuis... én dat Harry dat - ook door de manier waarop zijn moeder om het leven is gekomen - gewoon weigerde te accepteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten