Radicale moslim onthoofd zijn vader op parkeerplaats bij Lyon

Radicale moslim onthoofd zijn vader op parkeerplaats bij Lyon

Het is een tijd rustig geweest rond de radicale islam. Sinds vrijdag is het schering en inslag na de aanslag op Salman Rushdie. Gisteren was het raak in Lyon. Een zoon vond het nodig om zijn vader de keel door te snijden.

Een 25 jarige zoon heeft gisteren zijn 60 jarige vader onthoofd. Dit is gebeurd in Saint-Priest, een gemeente bij Lyon. De agenten troffen de zoon aan die daar rondliep met het hoofd van zijn vader en in zijn andere hand hield hij een keukenmes vast. Het keukenmes was het moordwapen, dit heeft het Openbaar Ministerie van Lyon medegedeeld aan het Franse persbureau AFP.

De politie kreeg zondagnacht om 02:00 uur een melding nadat het lichaam van het slachtoffer was gevonden op de parkeerplaats. Toen de politie ter plaatse kwam probeerde de verdachte de agenten aan het mes te rijgen. Gelukkig is dit mislukt doordat hij overmeesterd werd. Bij zijn aanhouding riep de verdachte volgens de Franse krant ActuLyon Allahu Akbar (Allah is de grootste). Ja hoor daar hebben we weer een doorgedraaide islamist.

Natuurlijk is de verdachte een bekende bij de politie vanwege verschillende overtredingen in het verleden, onder meer hevige familieruzies en drank- en drugsgebruik. Stond niet als radicale moslim te boek. ,,Het onderzoek zal de precieze omstandigheden van deze tragedie, alsook het motief en de persoonlijkheid van de dader, moeten vaststellen”, bericht het parket.

Als iets eruitziet als een eend, zwemt als een eend en kwaakt als een eend, dan is het waarschijnlijk een eend. Ga er maar vanuit dat een radicale moslim zijn vader op een gruwelijke wijze heeft onthoofd.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties