ter apel

Ruim honderd ondankbare asielzoekers op de vuist in AZC Ter Apel

Binnenlandaug 15 2022, 11:15
Het was weer eens zover! In AZC Ter Apel zijn gisteren weer ongeregeldheden uitgebroken. Er gingen ruim honderd asielzoekers met elkaar op de vuist. Tientallen weigerden eten en drinken en aangeboden tenten. Wanneer stuurt men dit ondankbare en agressieve volk een keer het land uit?
Geert Wilders zegt wat veel Nederlanders denken; ''Allermaal het land uit. Nu wegwezen!'' Natuurlijk gaat dit niet gebeuren. De politie vindt het niet eens nodig om in te grijpen. Er werd namelijk maar één betrokkene staande gehouden, maar is uiteindelijk besloten om hem niet aan te houden volgens de politiewoordvoerder. Waar je als land groot in kan zijn.
De agenten wilden geen mededelingen doen waarom er vechtpartijen waren uitgebroken. En het COA zegt dat het buiten het AZC plaatsvond dus het is niet hun verantwoordelijkheid. Wat een kut mentaliteit van het COA. Het is onbegrijpelijk dat Den Haag dit blijft accepteren. Gelukkig was er een ANP fotograaf ter plaatse en die vertelde tegen Hart van Nederland dat een groep van ruim honderd asielzoekers verhaal kwam halen bij een andere groep. En daarna op de vuist ging met een groep van ongeveer tien andere mensen. Die zouden spullen van hen hebben gestolen. 
Het is bekend dat het AZC overvol zit. Dit heeft als gevolg dat in Ter Apel mensen noodgedwongen in de buitenlucht slapen. Dit was voor tientallen asielzoekers de reden om actie te gaan voeren. Tot zondagavond lagen ze voor de poorten van het terrein. Ze weigerden om te eten en drinken. En weigerden om in geïmproviseerde tenten te gaan liggen.
Niet gek natuurlijk als je je een gouden toekomst wordt beloofd in brochures. Natuurlijk weigeren ze dan tenten! Die lezen overal over cruiseschepen en Van der Valk Hotels. Die gaan niet in een tent liggen, toch? Het COA heeft dit zelf veroorzaakt. Gesteund door die totale wereldvreemde globalistische kliek in Den Haag. Dit ondankbare volk moet je onmiddellijk het land uitzetten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten