shutterstock 2111347043

Rutte's roekeloze avontuur in Vilnius: Nederland dreigt in oorlog te worden gerommeld met Rusland

Buitenlandjul 13 2023, 14:00
Het nieuws dat demissionair Rutte">premier Rutte Nederland dreigt mee te slepen in een potentieel gevaarlijk conflict met Rusland is onvergeeflijk en wekt diepe verontwaardiging op. Met een trots en onverantwoordelijk gebaar twitterde Rutte in Vilnius bij de NAVO-top over een historisch moment, waarbij de G7-landen een overeenkomst hebben bereikt over veiligheidsafspraken met Oekraïne. Dit is geen urgente aangelegenheid waar Rutte zich als demissionair premier mee zou moeten bezighouden. Wat wel urgent is? Vrede.

Vandaag hebben de G7 een overeenkomst bereikt over lange termijn veiligheidsafspraken met Oekraïne. Dit is een historisch moment én een duidelijk signaal richting Moskou. De grootste economieën ter wereld verbinden zich zo lang als het nodig is aan de veiligheid van Oekraïne.…

606
Reply
In plaats van zijn rol als demissionair premier te respecteren en zich alleen bezig te houden met urgente kwesties, lijkt Rutte vastbesloten om Nederland in een gevaarlijke confrontatie met Rusland te betrekken. Het is onbegrijpelijk dat hij een leidende rol op zich neemt bij het opbouwen van de Oekraïense luchtverdediging en luchtcapaciteiten. Dit gaat verder dan zijn bevoegdheden als demissionair premier en is een flagrante schending van het vertrouwen van het Nederlandse volk.
In plaats van vrede na te streven, lijkt Rutte te kiezen voor confrontatie en escalatie. Het is onverantwoordelijk en gevaarlijk om op deze manier met de veiligheid van ons land en de internationale betrekkingen om te gaan. Nederland moet een land van vrede en diplomatie zijn, geen land dat zich inlaat met provocaties en oorlogsretoriek.
Wat Nederland werkelijk nodig heeft, zijn leiders die zich inzetten voor vrede en stabiliteit. In plaats van militaire opbouw en dreigementen, moeten we ons richten op dialoog en diplomatie. Het is tijd om bruggen te bouwen in plaats van muren op te werpen.
Het is belangrijk om te benadrukken dat Nederland momenteel een demissionair kabinet heeft. Dit betekent dat Rutte alleen verantwoordelijkheid zou moeten nemen voor urgente zaken die het land op dit moment treffen, zoals de aanpak van armoede en economische vooruitgang. Het is onaanvaardbaar dat hij zich bezighoudt met zaken die verder gaan dan zijn bevoegdheden en die de veiligheid van Nederland in gevaar brengen.
Laten we niet vergeten dat vrede een kostbaar goed is. Het is iets wat we moeten koesteren en beschermen. Het is hoog tijd dat Rutte zijn verantwoordelijkheid neemt als demissionair premier en zich concentreert op de dringende kwesties die het Nederlandse volk momenteel raakt. Het is tijd om vrede en diplomatie weer voorop te stellen en te streven naar een wereld waarin dialoog en samenwerking de boventoon voeren.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Nederland verdient een leider die vrede boven alles stelt. Laten we opstaan en onze stem laten horen tegen de roekeloosheid en het gebrek aan urgentie waarmee Rutte Nederland in een potentieel destructieve situatie dreigt te brengen. Vrede is urgent. Laten we ons daarop concentreren en streven naar een wereld waarin conflicten worden opgelost door middel van diplomatie en begrip.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten