46710934572 d5ffaf5933 c

Spanje lijdt aan een zonnesteek: menstruatieverlof, ministerie van Gelijkheid, vrouwenquotum

Buitenlandaug 01 2022, 13:21
Het ooit zo oerconservatieve katholieke Spanje is helemaal van het padje af. Het kabinet van de marxistische premier Sanchez heeft een menstruatieverlof ingesteld en handhaaft een vrouwenquotum. Daarnaast heeft zijn kabinet een ministerie van Gelijkheid. Dit is weer een nieuw hoofdstuk in de wokegekte.
De marxist Pedro Sanchez pocht een premier te zijn van een feministische regering. Zijn regering telt negen mannen en veertien vrouwen (40-60 procent) in de ministerraad. Best triest als je om je geslacht minister wordt in plaats van je kwaliteiten als vrouw. Wij walgen van deze positieve discriminatie. Het is natuurlijk niet verbazingwekkend dat deze marxistische regering een ministerie van Gelijkheid heeft. Dit ministerie ziet erop toe dat de top van het bedrijfsleven in het openbaar bestuur een gelijkwaardige verhouding heeft in het aantal mannen en vrouwen (tussen de 40 en 60 procent). Ontzettend triest dat men niet meer naar kwaliteit streeft maar naar kwantiteit.
Het kan altijd nog gekker. Spanje kent het menstruatieverlof. Vrouwen hebben dan recht op vijf vrije dagen tijdens de menstruatie. De transgenders zullen hier ook wel gebruik van willen maken als zij zich vrouw voelen. Anders kunnen zij zich nog altijd beroepen op discriminatie. Wanneer houdt deze wokewaanzin een keer op?
De regering van Sanchez gaat op de woke tour om zich zo af te zetten van de oppositiepartij VOX volgens de politicoloog Lumbierres in het AD: ,,Vox is het toonbeeld van de klassieke Spaanse man die bang is zijn privileges en prestige te verliezen en daardoor nu zo ageert tegen de wetten die de vrouw beschermen. Het zijn ook bijna alleen mannen die op Vox stemmen, terwijl de PSOE juist een meerderheid aan vrouwelijke stemmers heeft, en dat weet Sánchez natuurlijk.’’ Sanchez zijn missie is dus om het traditionele en klassieke Spanje te vernietigen en te vervangen voor een marxistische homogene staat. Gek hé dat patriotten en conservatieven hier tegen in het geweer komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten