dalle 2024 06 03 145036 an eerie scene of a peaceful rural indiana farm with a dark ominous atmosphere the farm is expansive with a farmhouse in the background surrounded

Vreselijk! Enorme aantallen menselijke resten gevonden op het terrein van seriemoordenaar Herb Baumeister

Buitenlandjun 04, 9:00
Jarenlang hield een vredige miljoenenboerderij in Indiana een duister geheim verborgen: het was het speelterrein van een seriemoordenaar.
Toen de politie uiteindelijk het 18 hectare grote terrein van Herb Baumeister in Westfield, ten noorden van Indianapolis, doorzocht, ontdekten ze zo'n 10.000 stukken menselijke resten – voornamelijk verbrijzelde en verbrande skeletfragmenten van de tienerjongens en jonge mannen die hij in de jaren 80 en 90 had ontvoerd en vermoord.
Bijna 30 jaar nadat Baumeister zelfmoord pleegde terwijl hij op de vlucht was voor de politie, zijn de autoriteiten nog steeds bezig met het onderzoeken van de resten en het identificeren van de slachtoffers.
De lijkschouwer van Hamilton County kondigde vorige maand aan dat menselijke resten die in 1996 op Herb Baumeister's Fox Hollow Farm werden gevonden, positief geïdentificeerd zijn als behorend tot Jeffrey A. Jones, die in 1993 werd vermist.
Jones is het derde slachtoffer dat in de afgelopen maanden is geïdentificeerd.
Er zijn nog vier DNA-profielen gevonden op het terrein van Baumeister die niet zijn geïdentificeerd, wat het totale aantal slachtoffers op 12 brengt, aldus lijkschouwer Jeff Jellison.
"Doordat veel van de resten verbrand en verbrijzeld zijn gevonden, is dit onderzoek uiterst uitdagend; echter, het team van wetshandhavers en forensische specialisten dat aan de zaak werkt, blijft toegewijd," zei Jellison.
Baumeister, een zakenman en getrouwde vader van drie kinderen, jaagde op homoseksuele tieners en mannen in centraal Indiana vanaf ten minste 1980. Hij zou volgens Fox News Digital minstens 25 mensen hebben vermoord.
Hij gebruikte naar verluidt de valse naam "Brian Smart" en richtte zich op jonge homoseksuele mannen die hij in bars ontmoette.
Jones was het derde slachtoffer dat door het kantoor van de lijkschouwer in de afgelopen zes maanden werd geïdentificeerd. Voor hem identificeerden functionarissen Allen Livingston, die 27 was toen hij in augustus 1993 werd vermist, en Manuel Resendez, die 34 was toen hij in 1996 verdween.
Baumeister, die in 1988 met zijn gezin naar de boerderij verhuisde, gebruikte de uitgestrekte tuin en het aangrenzende pad om duizenden ontbindende resten te verbergen totdat zijn tienerzoon een menselijke schedel ontdekte en deze aan zijn moeder liet zien.
Kijk deze video maar over Baumeister; een video die een jaar geleden gemaakt werd, toen er gezocht werd op Baumeisters boerderij, maar de recente ontdekkingen nog niet gedaan waren. Artikel gaat natuurlijk verder onder deze video.
Zijn vrouw, die aanvankelijk de wetshandhaving blokkeerde om hun eigendom te doorzoeken, scheidde later van haar man toen er meer bewijs tegen hem begon op te stapelen.
De autoriteiten doorzochten uiteindelijk het terrein terwijl Baumeister niet thuis was en vonden de lichamen van verschillende slachtoffers.
Baumeister, die toen 49 was, vluchtte in 1996 naar Ontario, Canada, nadat er een arrestatiebevel tegen hem was uitgevaardigd en pleegde zelfmoord door zichzelf dood te schieten.
Hij werd nooit aangeklaagd voor de moorden en hij gaf in zijn afscheidsbrief geen enkele misdaad toe.
De resterende niet-geïdentificeerde botten en botfragmenten lagen tot voor kort in opslag, totdat Jellison besloot de zaak in 1996 te heropenen, volgens WRTV.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Het kantoor van de lijkschouwer van Hamilton County werkt samen met de FBI, het Indiana State Police Laboratory, Dr. Krista Latham van de afdeling Biologie & Antropologie van de Universiteit van Indianapolis en DNA-experts van het Texas-gebaseerde Othram Lab, om de resterende resten te identificeren.
Het is een schokkende herinnering aan het kwaad dat onder de oppervlakte kan sluimeren, en aan de voortdurende inspanningen van autoriteiten om rechtvaardigheid te brengen voor de slachtoffers en hun families.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten