Kijk! Speciale LIVE uitzending Forum Inside: 'Stuur Ralf naar Europa. Hij wordt onze Nigel Farage!'

Politiekjun 04, 10:15
Gisteravond was een speciale uitzending van wat overduidelijk het beste Nederlandse YouTube-programma is: Forum Inside. De reden voor de live-uitzending? De Europese Parlementsverkiezingen komen eraan! Donderdag is het zover. En het is aan ons allen om ervoor te zorgen dat Ralf Dekker voor FVD naar Brussel kan. "Als hij gekozen wordt gaat hij doen wat Nigel Farage voor de Britten heeft gedaan."
Nigel Farage is tegenwoordig natuurlijk één van de meest bekende politici in het Westen. Niet zo gek, want hij was de drijvende kracht achter Brexit. Maar in de jaren daarvoor heeft hij twintig (!) jaar lang rondgelopen in Brussel, waar hij als lid van het Europees Parlement niet alleen de Brusselse globalisten dagelijks de oren waste in schitterende speeches, maar ook nog eens gewapend met een camera en andere middelen gewone Britse kiezers informeerde over de corruptie en gekte in Brussel.
Het gevolg: Britten zagen wat er in Brussel gebeurde, ze werden daar zo ongelooflijk vies en misselijk van dat ze besloten om uit de EU te stappen. Niet zo gek, want de corruptie is werkelijk bizar.
Bij de live-uitzending van Forum Inside legden Thierry Baudet, Gideon van Meijeren, Freek Jansen, Lidewij de Vos, en natuurlijk de Europese FVD-lijsttrekker Ralf Dekker uit waarom het zo belangrijk is dat Dekker naar Brussel gaat. Zijn grote doel is namelijk om Farage daar te imiteren. Of nou ja, om onze eigen Nigel Farage te worden. De Nederlandse Farage.
Hij wil naar Brussel, niet persé om het beleid daar zelf wel eventjes te veranderen (dat gaat niemand zomaar even lukken), maar om gewone Nederlanders inzicht te geven in wat er daar eigenlijk gebeurt, waarom het belangrijk is, en dan hoe we daar op termijn iets aan kunnen doen. Er zijn partijen als de PVV die roepen dat ze dit of dat wel even gaan doen in Brussel; ze gaan immigratie aanpassen! Klimaat! Allemaal onzin - en ze weten het. De christendemocraten en de sociaaldemocraten hebben het in Brussel voor het zeggen, dat wordt niet anders. De PVV gaat daar geen verandering in brengen, zeker niet nu die partij zich als een kartelpartij begint te gedragen en onze eigen NCTV-slang Dick Schoof naar voren heeft geschoven als premier. Hou op hoor.
Hoe dan ook, Dekkers doel is om de corruptie in Brussel aan de kaak te stellen, te laten zien wat er daar gebeurt, welke besluiten er genomen worden, waarom dat belangrijk is voor Nederland, wat de werkelijke macht is van Brussel... en het doel is om, als die openlijk besproken kan worden, ervoor te zorgen dat Nederlanders eindelijk gaan inzien dat het niet om 'het hervormen van details' gaat, maar om een breuk met de EU zelf. Dat is, begrijpen Nederlanders als ze écht zien wat er gebeurt, de enige manier om onze soevereiniteit echt terug te pakken.
Dit is waarom Dekker naar Brussel moet. En er is goed nieuws. FVD is namelijk aan het stijgen in de peilingen. Als we naar de nieuwe peiling van Maurice de Hond kijken dan zien we dat FVD zeker op één zetel zit, en mogelijk zelfs op twee. Dit omdat FVD stijgt... en omdat de impact van een stem bij de Europese Verkiezingen enorm groot is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Zoals De Vos uitlegde in de uitzending van Forum Inside komt dit doordat de opkomst bij Europese verkiezingen extreem laag is. Bij onze Tweede Kamerverkiezingen stemmen meer dan 80% van de kiesgerechtigden. Maar bij Europese verkiezingen komt slechts 40% opdagen. Uit peilingen blijkt dat de opkomst dit keer zelfs nog lager dan normaal zal uitkomen, mogelijk op slechts 30% tot 35%. Eén stem heeft dan dus de impact van twee stemmen.
Kortom, Ralf gaat extreem belangrijk werk doen in Brussel én je stem telt letterlijk voor twee. Stemmen dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten