36067147370 7a22103374 c

Waanzin! Zesjarige leerling in Amerika schiet zijn juf neer

Buitenlandjan 09 2023, 12:30
Het is onvoorstelbaar wat er afgelopen vrijdag in Amerika is gebeurd. The New York Post meldt dat een kind van maar 6 jaar oud heeft zijn juf, Abbey Zwerner, neergeschoten. Lerares Zwerner, die uit het nabijgelegen Williamsburg komt, is met levensbedreigende verwondingen naar het Riverside Regional Medical Center gebracht, waar ze nog steeds in kritieke toestand verblijft.
Ze wordt beschouwd als een held, omdat ze de andere kinderen waarschuwde om te vluchten tijdens het vuurgevecht. Sebastian Gonzalez-Hernandez, wiens eigen 6-jarige zoon ook in het klaslokaal zat tijdens de schietpartij, prees lerares Zwerner voor haar onbaatzuchtigheid. "Ze schreeuwde tegen haar kinderen om weg te rennen" onmiddellijk nadat ze door een enkele kogel was getroffen, vertelde hij aan FOX3. Gelukkig zijn er verder geen gewonden gemeld.
Gonzalez-Hernandez zei dat zijn zoon niet zag wat er gebeurde, maar toen de jongen het geweerschot hoorde, draaide hij zich om en zag Zwerner op de grond liggen. "Ze is een geweldige lerares die hard werkt. Mijn zoon houdt heel veel van haar en we zijn allemaal erg verdrietig over wat er is gebeurd", zei de vader. "We denken allemaal aan haar en hopen dat ze snel beter wordt.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is moeilijk om te bevatten dat een klein kind zoiets afschuwelijks heeft gedaan. Hoe moet dat ventje later met zichzelf leven als hij groot is? Het is onvoorstelbaar dat dit soort dingen steeds vaker gebeuren. Het lijkt wel alsof de wereld steeds gekker wordt. Laten we hopen dat er snel een einde komt aan deze waanzinnige gekte!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten