zfbhlwfxhowbflhsyxre

Lezing! FVD International Directeur John Laughland over 'de wortels van LHBTI-ideologie': een wapen voor Amerikaanse hegemonie

Cultuurjun 13 2023, 12:32
Aanstaande zondag houdt Forum for Democracy International directeur John Laughland een lezing over de LHBTI-ideologie. Dat zal hij doen in Amsterdam. Iedere DDS-lezer is natuurlijk van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Je kunt online tickets bestellen. Die kosten 99,99 euro, en zijn niet alleen inclusief de lezing (die van 10:00 uur tot 16:00 uur duurt), maar ook inclusief een heerlijke lunch met mensen die nét zo over dit onderwerp denken als jij.
LGBT-rechten hebben een ideologisch belang gekregen dat ver uitstijgt boven de boodschap van tolerantie waarop ze oorspronkelijk gebaseerd waren. Ze vormen nu een centrale as van het buitenlands beleid van de EU en de VS, wat de overtuiging weerspiegelt dat het collectieve Westen meer gevorderd is dan de rest van de wereld.
LGBT-rechten belichamen het globalistische ideaal van een wereld zonder grenzen tussen landen, zonder onderscheid tussen seksen en zonder enige definitie van normaliteit. Ze zijn onderdeel van de ideologie die stelt dat de natuur, inclusief het klimaat, kan worden gedomineerd door de menselijke geest en dat de wereld (inclusief het menselijk lichaam) moet worden gereduceerd tot een louter instrument ten dienste van de menselijke wil.
Deze zogenaamde rechten staan centraal in het transhumanistische en antinatalistische project van het Westen, een project dat tot doel heeft de betekenis van mannen, vrouwen en kinderen te vernietigen.
Aanstaande zondag, 18 juni, onderzoekt Forum for Democracy International directeur John Laughland de wortels van deze ideologie... en u bent daarbij van harte uitgenodigd. Tickets kunnen hier besteld worden. De prijs is inclusief een heerlijke lunch met John.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten