Kijk! Sigrid Kaag heeft lak aan meningen over gebrek aan transparantie: 'Gemiddelde Nederlander is niet bezig met politiek'

Politiekjun 13 2023, 12:00
Sigrid Kaag staat er al jaren om bekend dat ze steevast neerkijkt op gewone Nederlanders. Niet zo gek, want dat doet ze ook. Dat blijkt uit alles. Haar arrogante houding, haar arrogante uitspraken. Het feit dat ze overduidelijk liegt en bedriegt... en ook nog eens even tekst en uitleg weigert te geven als ze overduidelijk tegen de belangen van ons volk in handelt. Zij weet het beter. Altijd.
PowNed kwam gisteren langs in Den Haag om daar te praten met leden van het kabinet over het feit dat minister Ernst Voldemort Kuipers documenten over de corona-aanpak weigert openbaar te maken omdat dit het functioneren van de staat in gevaar zou brengen.' Dat is natuurlijk merkwaardig omdat het impliceert dat de kabinetsleden bewust gelogen en bedrogen hebben - en dat daar, bij openheid, onrust over kan ontstaan.
En het is ook nog voor een andere reden opzienbarend. Want dit kabinet beweert steevast dat het zogenaamd hartstikke transparant is - of tenminste wil zijn. Transparantie' is zéker een paradepaardje van D66. Bij verkiezingen beginnen D66'ers daar altijd weer over. Inzage geven in het functioneren van de overheid. Documenten delen. Zo weinig mogelijk verbergen voor de kiezer.
Nou, dat blijkt dus totale onzin te zijn. Want niet alleen is Ernst Kuipers een D66'ers, dat geldt natuurlijk ook voor zijn grote leidsvrouwe, Sigrid Kaag. Die kwam dolblij - nou ja, vooral arrogant en gepikeerd eigenlijk - voor de camera's van PowNed om daar te vertellen dat kritische Nederlanders niet zo moeten zeuren. Dit kabinet is transparant genoeg.
En als er mensen zijn die daar anders over denken, ach, boeien! Want de gemiddelde Nederlander interesseert het allemaal toch niet. Zoals Kaag het verwoordt: "We zijn transparant, dat kun je op heel veel manieren lezen. Ik weet niet of de gemiddelde burger nou dagelijks bezig is met politiek."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Dit is hoe dit mens over normale burgers denkt. Onze mening interesseert haar niet. Want de enigen die zich druk maken om 'de politiek' zijn een paar geobsedeerde burgers die toch geen slagkracht hebben. Het normale volk is, aldus Kaag, dom, achterlijk, en ongeïnformeerd. Dus ook zij kunnen prima genegeerd worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten