screen shot 2023 06 13 at 123854

Kaag woest na 'racistische reacties' op filmpje ministerie van Financiën: 'Racisme is diepgeworteld probleem in onze samenleving'

Politiekjun 13 2023, 13:00
Minister van Financiën en D66-leider Sigrid Kaag heeft vandaag op boze toon een filmpje online gezet waarin ze Nederlandse burgers even flink de waarheid vertelt. De reden? Het ministerie van Financiën had gisteren een voorlichtingsfilmpje online gezet met daarin een allochtone spreker. Volgens Kaag kwamen daar racistische reacties op. Dit bewijst, zegt ze, dat racisme een "diepgeworteld probleem" is in onze samenleving... en dus vertelt ze ons even flink de waarheid.
Het eerdere filmpje heb ik niet gezien, en dat kan nu ook niet meer. Financiën heeft het namelijk offline gehaald. Dit, zegt Kaag, om de ambtenaar in kwestie te "beschermen." Er zou namelijk echt "racistische drek" zijn achtergelaten.
Kaag gebruikt deze mogelijkheid even om het héle Nederlandse volk weg te zetten als racistisch tot en met, en ons stichtend toe te spreken.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

"Een medewerker van het ministerie van Financiën gaf uitleg in een video op Twitter over nieuwe voorstellen voor consumentenbescherming," aldus Kaag, die door Geert Wilders vaak "heks" genoemd wordt. "Op deze video kwamen racistische reacties. Geen commentaar op de inhoud, maar pure haat en belediging."
"Ik. Vind. Dit. Onacceptabel," gaat Kaag verder op een toon van een oudere moeder die danig teleurgesteld is in haar stoute kinderen. "We hebben de video weggehaald om de medewerker te beschermen en om deze dieptrieste teksten geen verder podium te geven."
En dan komt het. "Het laat wel opnieuw zien dat racisme een diepgeworteld probleem is in onze samenleving." Maar ze is nog niet klaar. Want ook sociale media moeten er natuurlijk aan geloven: "Sociale media worden door sommigen gebruiken als een vrijplaats voor onder andere racistische drek.
"Het is belangrijk om ons uit te spreken, om racisme te melden, én te veroordelen als we het tegenkomen," concludeert ze.
Racisme is natuurlijk slecht en we moeten het allemaal veroordelen. Iemand beoordelen op zijn uiterlijk is wanstaltig, belachelijk, idioot. Dat is trouwens iets dat D66'ers ook moeten onthouden, wat juist dat volk heeft er een handje van om 'witte mannen' per definitie negatief te beoordelen puur en alleen om hun gender en huidskleur. Maar als het om witte mannen gaat vinden zij dat wél kunnen. Wij van DDS niet. Nooit. 
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Daar komt bij dat hoewel racisme wanstaltig is je geen vrije samenleving kunt hebben waarin racisme bij wet verboden wordt (en/of acties gecensureerd wordt op Twitter). De manier om racisten te behandelen is om ze publiekelijk aan te spreken op hun wangedrag, niet door hen de mond te snoeren - hoe wanstaltig hun meningen soms ook zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten