sigrid kaag in tehran 02 22 2018 02

Politieke omkering in College Tour: Wie is nu werkelijk geradicaliseerd? Kaag of Wilders?"

Politiekmei 29 2023, 14:00
Het is werkelijk schandalig hoe D66-leider Sigrid Kaag zich durft uit te laten over PVV-voorman Geert Wilders. In een interview bij het programma College Tour gisteravond heeft Kaag hem zonder enige schroom "geradicaliseerd" genoemd. Wie denkt zij wel niet dat ze is om zo'n beschuldiging te uiten?
Het is duidelijk dat Kaag geen interesse meer heeft in het voeren van gesprekken met Wilders. Ze beweert dat hij een grens heeft overschreden met zijn uitingen op sociale media. Maar laten we eerlijk zijn, is dit niet een geval van de pot die de ketel verwijt dat hij zwart ziet? Kaag zou eens goed in de spiegel moeten kijken voordat ze anderen beschuldigt.
Haar partij, D66, is juist degene die recentelijk geradicaliseerd is. Ze willen politieke partijen zoals de PVV en FVD verbieden, en ze gaan zelfs zo ver om een Omroep Ongehoord Nederland het zwijgen op te leggen. Dit is niets minder dan totalitarisme in zijn zuiverste vorm. Hoe durft Kaag te beweren dat Wilders de grens over is gegaan met zijn uitingen, terwijl haar eigen partij bezig is met het onderdrukken van politieke vrijheid en het beperken van de vrijheid van meningsuiting?
En laten we het eens hebben over het overdragen van de Nederlandse soevereiniteit aan de EU. Dit kan zonder enige twijfel worden beschouwd als landverraad. D66 heeft geen enkel probleem met het opgeven van de autonomie van ons land en het overlaten van belangrijke beslissingen aan bureaucraten in Brussel. Is dit niet de echte radicalisatie? Is dit niet het verlies van onze eigen identiteit en controle over ons eigen land?
En dan hebben we nog het klimaatbeleid, dat door D66 als een soort religie wordt benaderd. Ze willen koste wat het kost de klimaatverandering tegengaan, zonder oog te hebben voor de enorme kosten en de negatieve gevolgen voor de economie en de gewone burgers. Ze willen hun idealen doordrukken, zonder rekening te houden met de reële consequenties.
Dus laten we de rollen niet omdraaien, mevrouw Kaag. Het is uw partij, D66, die geradicaliseerd is. Het is uw partij die totalitaire neigingen vertoont en de vrijheid van meningsuiting wil beperken. Het is uw partij die onze soevereiniteit te grabbel gooit en de controle over ons eigen land verkwanselt. Het is uw partij die de klimaatverandering als een religie benadert en koste wat het kost haar idealen wil doordrukken.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het mediakartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe (of direct op de bank: Liberty Media, NL95RABO0159098327, ovv 'donatie DDS' plus emailadres).
Dus voordat u anderen beschuldigt, zou ik u willen adviseren om eens goed naar uzelf en uw partij te kijken. U bent degene die in de spiegel moet kijken. U bent degene die moet reflecteren op de radicale koers die D66 is ingeslagen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten