screenshot 2023 05 28 at 123610

Strijd zij aan zij met DDS!

Mediamei 29 2023, 15:30
We leven in steeds zorgwekkender tijden. De AIVD wist onlangs te melden dat mensen die niet zomaar meegaan in het overheidsnarratief zogenaamd 'extreem' en 'anti-institutioneel' zijn. Ongehoord Nederland wordt vrijwel zeker uit het omroepbestel gegooid. FVD en PVV staan op de shortlist om verboden te worden. En websites als DDS worden op alle mogelijke manieren afgeknepen om hun bereik en inkomen zoveel mogelijk te beperken.
Dat is waarom DDS uw steun moet hebben om ons belangrijke werk te kunnen doen. Zonder websites als DDS blijven er alleen nog mainstream media over; media die het narratief van de bovenonsgestelden klakkeloos overnemen, en die kritische denkers steevast wegzetten als 'eng' en gevaarlijk. Dit terwijl zij natuurlijk juist alles behálve 'gevaarlijk' zijn.
Hoe kunt u ons steunen? Simpel. U kunt doneren. Via BackMe. Eenmalig of maandelijks. Als u dat doet en uw emailadres achterlaat krijgt u voortaan de dagelijkse DDS Column op Substack zo, hop, in uw inbox gestuurd. Daarnaast krijgt u ook nog eens een wekelijkse Substack Podcast. Omdat het kan! Doneert u liever direct via uw bankrekening? Dat kan ook. Maar dan uw gewenste donatie over op: Liberty Media, NL95RABO0159098327. Doe dit even onder vermelding van "Donatie DDS" en laat ook uw emailadres achter in de beschrijving als u de Substack column en Substack podcast wil ontvangen. Dan voegen we u toe aan de lijst.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het mediakartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe (of direct op de bank: Liberty Media, NL95RABO0159098327, ovv 'donatie DDS' plus emailadres).
Alvast bedankt!
Uw hoofdredacteur,
Michael van der Galien
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten