screen shot 2023 06 09 at 114614

-Michel Mulder- Een nieuw politiek briefje aan Frau Kaag

Opiniejun 09 2023, 16:30
Frau Kaag,
Was dit wat jij voor ogen had toen je ons jouw orgastische fantasie over een nieuw politiek klimaat voorschetste? De zoveelste DDR66 freak in de kamer, ditmaal in het ongestreken pak van Bozo de clown, met kek-bijpassend parelkettinkje en strategisch geplaatste piercing onder het pij... eeuh pruillipje.
Het is één - volksvijandig - dingetje dat jij dit land in een exacte kopie van Honeckers DDR wilt veranderen - met de afschaffing van het referendum waren jullie al een slap aftreksel - maar dat je van het - voormalig - hart van onze democratische rechtsstaat nu ook nog een open gesticht, of wandelende freakshow wilt maken, is toch wel dé druppel die de Engelsen zo mooi 'the bloody limit' noemen.
Het was voor mij - en miljoenen met mij - al moeilijk om de politiek nog serieus te nemen toen deze slechts bedreven werd door corrupte zakkenvullers in maatkostuum, en lelijke vrouwen in broekrok, maar nu er na Sylvana, Alexandra van Huffelen en Laura Bromet wederom een linkse clown de piste 'binnengedragen' wordt, sta ik toch wel op het punt om mijn kaartjes voor dit circus in de kliko te deponeren......... je weet wel, naast onze stemmen.
Hoe, en dat vraag ik met oprechte bedoeling, moet ik nog vertrouwen hebben in 'mijn' overheid, als ik zie dat die overheid steeds meer bestaat uit een wandelende freakshow, waar zelfs circus Barnum & Bailey uit zelfrespect voor zou bedanken?
Nederlanders die in de bijstand zitten kunnen gekort worden op hun bijstand, als hun uiterlijke kenmerken sollicitaties in de weg staan. Kort vertaald, als werkgevers de mening zijn toegedaan dat zij eruit zien als Bassie, Bozo of het monster van Frankenstein.
Hoe zou een - over normaal gezond verstand beschikkende - werkgever aankijken tegen een sollicitatie van jullie zoveelste 'mannelijke' pareltje, die letterlijk met parelketting om de hals, en in ongestreken Bozo-pak op komt draven voor een gesprek?
Ik vermoed dat de welbekende 'er zijn kandidaten die beter binnen ons profiel passen' brief al eerder de deur uit is, dan het parelkettinkje van de sollicitant.
Maar omdat het jullie - DDR66 - streven is het Nederlandse parlement - net als de samenleving - zo woke-krankzinnig als mogelijk te maken, verwelkomen jullie dus dit - met 2 mannen en 1 kind samenwonende - ja wat eigenlijk, met open armen, omdat de parlementaire geschiedenis/traditie het volgende sloopproject is dat de linkse woke-dildo dictatoriaal van achteren te verwerken krijgt.
Ben ik de persoon die over andermans uiterlijk of levenskeuzes moet gaan? Absoluut niet. Ook op mijn te corpulente lijf met ietwat van een grafhoofd erboven valt genoeg aan te merken, maar ik zit dan ook niet op dé plaats, waar het leven en de toekomst van miljoenen Nederlanders bepaalt wordt.
Call me old fashioned, noem me van mijn part homofoob of LHBTIQXYZ+ hatend - I really don't give a flying fuck - maar ik vind het geen prettig idee dat mijn toekomst bepaald wordt door 'circusfreaks,' die in 'redneck' country harder moeten kunnen rennen dan Usain Bolt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Heeft dit nieuwste DDR66-lid kwaliteiten die hem daar terecht plaatsen? Misschien wel. Eén van die kwaliteiten is echter niet respect hebben voor de traditie en geschiedenis van ons parlement, en als dat al bij de aanstelling begint - en niet pas na het onvermijdelijk wegteren van de ziel en het geweten - dan is deze kandidaat naar mijn mening:
□ geschikt
■ ongeschikt
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten