geert wilders 9o1a6642 63ff99efcb31c 647af605ddafc

Geert Wilders woest om EU-immigratiekkoord: "Nederland pleegt cultureel zelfmoord"

Immigratiejun 09 2023, 17:30
Geert Wilders, de leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV), heeft zich verontwaardigd uitgesproken over het recent aangenomen immigratieakkoord van de Europese Unie (EU). Volgens Wilders gaat het akkoord niet ver genoeg in het beperken van de hoge immigratiecijfers, iets wat hij ziet als een essentieel probleem voor Nederland.
Wilders sprak met krachtige taal, noemde het akkoord een daad van "culturele zelfmoord" en betoogde dat de huidige asielafspraken van de EU en overeenkomsten met landen zoals Tunesië ontoereikend zijn. In plaats daarvan bepleit de PVV-leider strengere maatregelen, zoals het sluiten van de Nederlandse grenzen voor wat hij "gelukzoekers en criminelen" noemt.
Wilders benadrukte ook de afwezigheid van afspraken over remigratie in het akkoord. Hij gaf aan dat hij van mening is dat mensen die zich in Nederland misdragen, moeten worden weggestuurd om de veiligheid in het land te verbeteren en het land weer "van ons" te maken.
De kritiek van Wilders komt op een moment dat Nederland worstelt met hoge aantallen asielzoekers. Volgens statistieken zijn er de afgelopen jaren torenhoge asielzoekerscijfers geregistreerd. De druk van deze aantallen heeft geleid tot wanorde bij grote asielzoekerscentra (AZC's), zoals de opvang in Ter Apel, waar meldingen van overlast en spanningen tussen bewoners frequenter zijn geworden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Interessant genoeg klaagde Christine Teunissen, Tweede Kamerlid voor de Partij voor de Dieren, eerder vandaag juist dat het akkoord in haar ogen veel te streng is. Zij vindt het hoegenaamd "beschamend" dat immigratiewetten daadwerkelijk gehandhaafd gaan worden... en dat Nederland niet van zins is om asielzoekers onbeperkt binnen te laten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten