2023 06 09

Vermoeiend, CDA-Kamerlid Bart van den Brink pleit weer eens voor gesloten buitengrenzen in Op1

Politiekjun 09 2023, 18:30
In een recente uitzending van Op1 werd het CDA-Kamerlid Bart van den Brink uitgenodigd om te praten over de Europese asieldeal die onlangs werd gesloten. Met de bekende retoriek van zijn partij verkondigde Van den Brink dat "we de buitengrenzen dicht moeten zien te krijgen." Het lijkt een herhaling van zetten, waarbij weer een CDA-Kamerlid zich op het podium begeeft met stoere taal. Het begint vermoeiend te worden, een toneelstuk dat zich steeds herhaalt.
Het is begrijpelijk dat het CDA de asielproblematiek aankaart, aangezien dit een belangrijk onderwerp is dat serieuze aandacht verdient. Echter, het herhalen van dezelfde boodschap zonder concrete oplossingen of realistische strategieën is niet productief. Het lijkt eerder een vorm van theater, waarbij politici graag willen laten zien dat ze actie ondernemen, maar waarbij de daadwerkelijke impact twijfelachtig blijft. Dit is zeer slecht voor het vertrouwen in de politiek.
Het is vermoeiend om steeds weer dezelfde woorden te horen zonder dat er werkelijk vooruitgang wordt geboekt. Het CDA, net als andere politieke partijen, zou zich moeten richten op daadkrachtige maatregelen en realistische oplossingen in plaats van loze beloften en retoriek. Het publiek snakt naar concrete acties en een effectief beleid dat de asielcrisis daadwerkelijk kan oplossen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Bovendien, om de asielcrisis daadwerkelijk aan te pakken, moeten we ook kritisch kijken naar de huidige machtsverhoudingen in Europa. Het is een feit dat de besluitvorming in Europa nog steeds gedomineerd wordt door globalisten die vaak niet voldoende oog hebben voor de reële uitdagingen en zorgen van individuele landen. Pas wanneer deze machtsdynamiek verandert en er een evenwichtiger en realistischer perspectief ontstaat, kunnen we hopen op een effectieve oplossing voor de asielcrisis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten