Kontlikker Erik Dijkstra zwaar onder vuur na kritiek op Fidan Ekiz

Kontlikker Erik Dijkstra zwaar onder vuur na kritiek op Fidan Ekiz

Fidan Ekiz is ervan overtuigd dat haar programma De Vooravond twee jaar geleden werd gestopt omdat ze 'te rechts' was voor haar NPO-bazen van BNNVARA. Ze maakte daar zelfs een docureeks over. Ongelooflijk genoeg schuift BNNVARA nu BNNVARA-presentator Erik Dijkstra naar voren om Ekiz tegen te spreken. Dat is gebeurd bij Jinek - en Fidan kreeg niet de gelegenheid daarop te reagaeren.

Als je wilt weten hoe vies het Hilversumse wereldje is hoef je alleen maar even deze clip te kijken. Wat je daar ziet is Erik Dijkstra die gisteravond trots kwam vertellen bij Jinek dat Fidan Ekiz ontslagen werd door BNNVARA - ook zijn baas - niet omdat ze te rechts was, maar omdat haar programma volgens hem gewoon "niet zo goed" was.

Kijk en luister:

Dit is natuurlijk apert wangedrag van een aapje dat zich voor het karretje laat spannen van zijn baas. Zieliger dan dit wordt het niet. Dijkstra valt letterlijk Ekiz af omdat zijn werkgever daar baat bij heeft... en hij doet dat terwijl zij niet in staat is om zichzelf te verdedigen en hem tegen te spreken (wat trouwens een enorme faalactie is van Jinek).

Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.

Logischerwijze doet Dijkstra dan ook flink bekritiseerd door iedereen - onder meer door Erik de Vlieger die echt op hilarische wijze de vloer aanveegt met Dijkstra. "Erik Dijkstra gaat vuistdiep in de reet van zijn baas en disrespect Fidan Ekiz omdat het hem beter uitkomt. Wat een ongelofelijke waardeloze lul die gast," zegt De Vlieger terecht.

Triester dan dit BNNVARA-mannetje worden ze niet gemaakt in de wereld. Wat geen figuur is dat zeg. Echt hoor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer