fidan

Pats! Fidan Ekiz confronteert BNNVARA met haat tegen rechts

Politiekjun 08 2023, 12:00
De stilzwijgende ontmanteling van de succesvolle talkshow 'De Vooravond', gepresenteerd door Fidan Ekiz en Renze Klazer, is nog maar het nieuwste symptoom van een verstikkend probleem binnen onze mediawereld. Het lijkt erop dat we een nieuw hoofdstuk hebben betreden in het boek van de linkse media-agenda, waarin vrije meningsuiting opnieuw een dodelijke slag is toegebracht.
Fidan, een bekend gezicht en een frisse wind in de Nederlandse media, kreeg twee jaar geleden te horen dat haar talkshow van de buis zou verdwijnen. Dit nieuws kwam als een schok voor velen, aangezien 'De Vooravond' een behoorlijk succes was en geliefd bij het publiek. Waarom zouden de mediabazen van BNNVARA een dergelijk succesvol programma stopzetten? Fidan meent dat haar openhartige en onverschrokken rechtse meningen de reden waren.
Nu, in 2023, geeft Fidan's nieuwe documentaireserie, getiteld 'De doe-het-zelf-dictatuur', een kijkje in de machinaties achter de schermen en stelt zij de noodzakelijke vragen. Fidan stelt, terecht, dat BNNVARA haar heeft laten vallen, buitengesloten en gemarginaliseerd, simpelweg omdat haar mening te 'rechts' werd bevonden. En dus gaat ze met de docu-crew naar BNNVARA om daar verhaal te halen.
"Ze (BNNVara, red.) hebben mij laten vallen. Ze hebben mij buitengesloten. Ze hebben mij duidelijk gemaakt op de gangen, behind my back, dat ze mij te rechts vinden. Ik heb me niet van hen afgekeerd. Juist niet," aldus Ekiz.
Als ze BNNVARA dan confronteert met hun wanstaltig gedrag reageert die omroep hilarisch hypocriet. Er zou niets waar van zijn. Welnee! Het programma was gewoon "niet urgent genoeg," wat hilarisch is als je naar de rest van de NPO-programma's kijkt.
Zoals Ekiz dan ook terecht zegt: "BNNVARA is sektarisch en Woke."
En nu komt het. De documentaire reeks zou uitgezonden worden door... BNNVARA. Maar die omroep heeft het gecanceld. Daarom zendt Omroep Max het nu uit.
Mijn. God.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Duidelijker dan dit kan BNNVARA het natuurlijk niet maken dat Ekiz 100 procent gelijk heeft. Dat ze inderdaad ontslagen is twee jaar geleden omdat ze er 'rechtse meningen' op nahoudt. En dat ze zelfs nu haar nog tegenwerken omdat ze gewoon niet links genoeg is.
Overigens is dit wel opvallend, want Ekiz is feitelijk een ouderwetse sociaaldemocraat. Als je écht naar de inhoud van haar standpunten kijkt dan zijn ze helemaal niet 'rechts' - ze zijn alleen niet Woke.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten