shutterstock 2281165353

Hypocrisie ten top: Bloemendalers willen geen AZC, maar stemmen wel massaal op VVD en D66!

Binnenlandjun 07 2023, 10:00
Het is weer eens zo ver. De bemiddelde inwoners van Bloemendaal en Aerdenhout laten hun ware gezicht zien. Ze hebben geen enkel probleem met asielzoekers, zolang ze maar niet in hun schaduwrijke achtertuin worden geplaatst. Het is een schandalig staaltje "not in my back yard" mentaliteit, waarbij het kakvolk van Bloemendaal denkt dat alleen het klootjesvolk en mensen aan de randen van de Randstad de overlastgevende asielzoekers moeten opvangen. Hypocriet ten top! Deze mensen zijn echt alle schaamte voorbij als je het artikel in de Telegraaf moet geloven.
Deze verwende, rijke lieden geven geen moer om de veiligheid en het welzijn van anderen. Ze geven er niet om dat andere gemeenten worden overbelast met honderden asielzoekers, terwijl zij jammeren over de komst van slechts 90 mensen. Het lijkt erop dat hun Porsches en villa's voor hen belangrijker zijn dan de medemenselijkheid en solidariteit die nodig zijn in deze tijd van wereldwijde vluchtelingencrises.
Het is lachwekkend dat deze Bloemendalers denken weg te komen met hun selectieve empathie. Ze roepen om het hardst dat ze opvang belangrijk vinden, maar niet in hun omgeving. Ze willen wel de voordelen van een beschaafde samenleving, maar willen niet hun steentje bijdragen als het gaat om de lasten. Het is een schrijnend gebrek aan moreel besef.
Het wordt hoog tijd dat deze kakkers een flinke dosis realiteit krijgen. Ze hebben het lef om massaal op de VVD en D66 te stemmen, partijen die verantwoordelijk zijn voor het beleid dat heeft geleid tot de toename van het aantal asielzoekers in Nederland. Ze stemmen vrolijk op politici die beweren op te komen voor de belangen van de gewone mensen, maar ondertussen schijnen ze hun neus op te trekken voor degenen die daadwerkelijk hulp en bescherming nodig hebben.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is dan ook niet meer dan logisch dat juist deze Bloemendalers een AZC van 2000 man verdienen. Laten we hen eens confronteren met de gevolgen van hun eigen stemgedrag. Laat hen maar eens ervaren wat het is om de lasten te dragen in plaats van ze te ontlopen. Ze hebben zelf bewust gekozen voor deze politici, nu mogen ze ook de consequenties dragen. Laat Bloemendaal en Aerdenhout het Ter Apel 2.0 worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten