shutterstock 239234500

Schokkend! Komiek Ricky Gervais zo bedreigd door Woke-gekkies dat hij extra beveiligd wordt

Cultuurjun 12 2023, 18:00
Oh, wat leven we toch in verlichte tijden. De tijden van tolerantie, diversiteit, inclusiviteit. De tijden waarin elke individuele stem, elk uniek perspectief waardevol is... tenzij je Ricky Gervais heet en een paar grappen maakt.
Dat is juist. Gervais, de beroemde komiek en acteur die bekend staat om zijn scherpe humor en die ons onvergetelijke personages heeft gegeven zoals David Brent uit The Office, heeft blijkbaar het 'woke' bijenvolk boos gemaakt. En hoe heeft hij dat gedaan? Door grappen te maken. Jawel, grappen. De essentie van komedie. Het is bijna alsof komieken grappen horen te maken. Maar blijkbaar moet je tegenwoordig een vinkje zetten bij alle mogelijke vormen van politieke correctheid voordat je een komiek kunt zijn.
De 'tolerante' en 'diverse' LHBTI-beweging, die zo vaak predikt over liefde en acceptatie, lijkt het niet zo leuk te vinden wanneer de humor aan hun deur klopt. Ze hebben besloten dat Gervais, met zijn scherpe en soms provocerende humor, te ver gaat. Zo ver zelfs, dat hij nu extra beveiliging moet inhuren. Is dat niet de meest ironische uiting van 'tolerantie' die je ooit hebt gezien?
Ja, de man die ons op de Golden Globes heeft laten giechelen met zijn sardonische commentaar, de man die altijd klaar stond om de machtigen en pretentieuzen te tarten, is nu gedwongen om achter beveiligers te schuilen. Dit is precies de diversiteit en inclusiviteit waar we het allemaal over hebben, toch?
Wat betreft de vrijheid van meningsuiting, die ouderwetse notie die stelt dat we allemaal het recht hebben om onze gedachten en ideeën te uiten, zolan we niemand fysiek schaden... wel, het lijkt erop dat dat ook niet langer geldt.
Nee, de nieuwe regel is dat je alles mag zeggen, zolang je maar niemand beledigt. Of liever, zolang je maar geen bepaalde groep beledigt. En als je dat wel doet, dan zullen zij, in hun glorieuze, 'tolerante' woede, je leven bedreigen. Omdat dat natuurlijk de perfecte manier is om te bewijzen hoe 'woke' en verlicht ze zijn.
En dus leeft Gervais nu in de schaduw van deze 'tolerantie'. Hij moet voortdurend over zijn schouder kijken, bang zijn voor wat de 'verlichte' woede zou kunnen brengen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is inderdaad een vreemde wereld waarin we leven. Een wereld waarin humor en satire worden gestraft in plaats van gevierd, waarin de 'toleranten' de grootste bedreiging vormen. Maar wees niet bang, want dit is gewoon de nieuwe 'woke' realiteit. En vergeet niet: je mag grappen maken, zolang niemand lacht.

UPDATE

Goed nieuws! Volgens Gervais valt het nogal mee met deze berichtgeving. Hij zegt helemaal zijn beveiliging niet te hebben opgeschroefd en ook geen serieuze bedreigingen. Als dat zo is, super natuurlijk. Het zegt echter helaas genoeg over het Woke tuig dat dit soort berichten in principe niemand verbazen.

"RICKY Gervais is massively increasing security for his upcoming tour after death threats over his anti-woke gags." 1. Haven't increased security. 2. My tour started a year ago. 3. Haven't had any death threats. Apart from that, this story is spot on 😂

43.7K
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten