dds zomerinterview david icke 15

Vandaag Live om 12:00: de DDS Live Podcast op X met David Icke en Christianne van Wijk!

DDS Interviewsokt 06 2023, 6:16
Het is vrijdag 6 oktober, en dat betekent een mooie dag voor onze lezers en luisteraars! Want om 12:00 uur begint onze live podcast op X (voorheen Twitter) met de wereldberoemde kritische denker David Icke én de fantastische filmmaakster Christianne van Wijk. Het belooft een ongelooflijk interessant gesprek te worden met deze twee fenomenen, want dat zijn ze natuurlijk allebei (zelfs Dilan Yesilgöz zal dat moeten toegeven).
Deze Live podcast doen we op X in een "Space." Die Space begint dus om 12:00 uur. Wil je graag luisteren? Klik dan net voor 12:00 uur op deze link en zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Je kunt ook een herinnering instellen zodat je een melding krijgt op het moment dat we live gaan.
Eerder publiceerden we al geschreven interviews met zowel David als met Christianne. In de live podcast willen we het daarom hebben over ándere zaken - zaken die zijn blijven liggen tijdens de geschreven interviews. Zoals: wat voor werk doet Christianne voor Ickonic, wat een soort alternatieve Netflix is? Wat is de missie van Ickonic en hoe geven ze daar invulling aan? En van David willen we natuurlijk onder meer weten: wat drijft hem en wat is deze Matrix die we de "werkelijkheid" noemen precies?
Luister om 12:00 uur dus live naar de Space op X. Tot dan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten