Filmpje! Elon Musk danst en feest bij opening Tesla-hub in Duitsland

Filmpje! Elon Musk danst en feest bij opening Tesla-hub in Duitsland

Tesla-CEO Elon Musk tijdens Battery Day. Bron: Tesla / YouTube.

Elon Musk is de rijkste man op aarde. In theorie tenminste. Want zijn rijkdom komt vooral uit aandelen van zijn eigen bedrijven, en dus niet in cash dat op de bank staat.

Hoewel de meeste übermiljardairs bepaald niet op sympathie kunnen rekenen van de gewone man is dat bij Musk anders. Hij is eigenlijk gewoon heel erg populair. En dat komt doordat hij a) de moed heeft te zeggen wat hij denkt, ook over controversiële onderwerpen, b) niet meedoet met de Deug-gekte, en c) overkomt als een man die aan de kant van Jan met de Pet staat. Of dat laatste echt zo is, is trouwens nog maar de vraag. Maar zo presenteert hij zich wél.

Daarom is het niet zo heel raar dat dit filmpje van Musk viraal is gegaan. Wat je daar ziet is Musk die danst, feest, en een toespraakje geeft bij de opening van de eerst Tesla-hub in Europa. De Tesla's worden gemaakt in Duitsland, wat dan wel weer logisch is.

Lees meer over:
Elon Musk Tesla

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties